Babaprojektnel erdemes 2 naponta együtt lenni a menzesz utan?
Egész hónapban nem érdemes, de ha jól esik, miért ne? ☺️
Ha rendszeres 28 napos a ciklusod akkor a 14. nap előtt/után érdemes együtt lenni sűrűbben.
Ha nem rendszeres akkor próbálj meg a lehetséges menstruációs időpontoktól visszaszámolni 14 napot és annak a környékére időzíteni.
Igen.
28 naposak a ciklusaim, pontos mindig.
Nekem pl nem 14 nap az ovu, hanem 9-10 nap... sőt, mikor fiam fogant, akkor abban a honapban csak a 6.napon (mensi utáni nap) szeretkeztünk csak betegség miatt.
A luteális fázis mindig min. 12-16 nap szóval ha neked pontos 28 napos a ciklusod akkor nem lehet az ovulaciód a 9.-10. napon…
Mivel a 28.naptól kell visszaszámolni sehogy se jön ki a matek.
4!
Hát pedig hidd el 😅
Doki uh-val követte...
Törlődött a kommentem, szóval mégegyszer!
Kedves 4/6/8!
Akkor valószínű a dokim hülye, aki nem mellesleg a megyei kórház szülészeti osztály vezetője... ha legközelebb találkozok vele, mondom neki adja vissza a diplomáját és a több évtizedes praxisát/gyakorlatát...
Illetve a fiam is hibás, minek fogant olyan korán, mikor a biológia kónyvbe nem ez van írva 🤦♀️🤦♀️
Kivancsi lennék a te tanulmányaidra, tapasztalataidra, illetve hány női ciklust vezettél végig, hányat tanulmanyoztál, stb...
Imádom az ilyen "engem az utca nevelt" na meg a gyakorin szereztem a tudásomat embereket....
Szerintem megyek, azt keresek egy fát, hogy felkössem magam, mert en ilyen selejt vagyok, akiről az anatómia könyveid nem írnak... 🤦♀️
Remélem hogy most abban a hitben élsz, hogy "ezt most jól megaszontam pedig nekik" 😂😂
A selejtes 3/5ös voltam 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!