Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye most babás vagyok?

Ugye most babás vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok. nov.22-én volt meg a mensim együtt voltunk a legtermékenyebb napjaimon rá 10 napra erős alhasi fájdalom dec.23-án egy napig barna folyás azt hittem meg fog jönni el is keseredtem de 24-én már semmi nem volt csak nagyon nagyon gyenge pici fehér folyás! ma reggelre arra ébredtem mintha beköltözött volna a mellembe egy focilabda napközben állandóan émelygek! szerintetek ez pocaklakó ? én ezt kértem a jézuskátol!boldog karácsonyt mindenkeinek!
2007. dec. 25. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gratulálhatunk, elég egyértelműek a jelek, és már tesztelhetnél is :-)

Én a pici megmozdulását kértem a jézuskától (16 hetes multam), de még várat magára.-)

Gratula és nagyon kellemes ünnepket:-)

2007. dec. 25. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár majdnem 100%, azt hiszem ez lehet a legszebb karácsonyi ajándék! Gratulálok :) Boldog Karácsonyt (azt hiszem az máris megvan :))
2007. dec. 25. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ez szerintem is pocaklakó ahogy te fogalmaztál :)

elég egyértelmű jelek. ugyhogy megjött a jézuska

2007. dec. 25. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

50-50%

Tesztelj!Mert lehet az is, hogy annyira akarod, hogy szinte bemagyarázod.

De én szorítok neked:)

Sok sikert

2007. dec. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!