Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből érzitek magatokon ha...

Miből érzitek magatokon ha peteeresetek van? Mennyire gyakori hogy nem pont kozepidoben történik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem érzem. Az ovulációs tesztből szoktam tudni.
2021. jún. 28. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon bizonytalan módszer a megfigyelés. Használj inkább ovutesztet.
2021. jún. 28. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább 12. napon van, de ha van kb. középidőben bő folyásod, az elég jó jelzés.
2021. jún. 28. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Én sem érzem egyértelműen. Ovum 15-16. ciklusnap körül van. Előtte 3-4 nappal már bő vizes folyásom van. Orvosi utasításra ovu teszttel követem, mert jól kell időzítenünk az együttlétet. Ovu előtt 10 napig semmi szex, és amikor pozi a teszt, akkor kell együtt lennünk. A ciklusom 27-28 napos, szóval nekem sem középidőben van ovum.
2021. jún. 28. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Sosem éreztem.

Nekem (egyéb okokból, nem a baba miatt) uh-val követte a doki. Mensi utan 2 nappal van. Tehat a 7.ciklusnapon. 28 naposak a ciklusaim. Nekem ilyen hosszu a luteálisom 🤷‍♀️

2021. jún. 28. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Az utóbbi években éreztem mindig. Egyszeri menstruációs görcsre hasonlító, de erősebb érzés. Nekem általában középidőben szokott lenni, de van, hogy elcsúszik a 17-19. napra.
2021. jún. 28. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kozepidoben szoktam érezni apró szurkalasokat. Ebben a hónapban kezdtem az ovu tesztet. 28 naposak a ciklusaim és a 13.ciklusnapon volt pozitív a teszt. Elméletileg 12-36 órával a pozi teszt után van peteérés. Szóval nekem stimmel. De még ma (17.ciklusnap) is érzek apró szurkakat. Nem akarom bebeszelni hogy beágyazódás mert korai lenne de ennyire nem szokott...
2021. júl. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!