Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e baba?Sziasztok!:) Egy...

Lehet-e baba?Sziasztok!:) Együtt voltam a párommal, az ovulációm környékén.Csak megszakítással védekezünk.

Figyelt kérdés
Utána pár napig vízszerű folyásom volt, majd sima fehér. A menzeszemnek tegnap kellett volna jönnie.Minimális hányinger, szédülés, menstruációhoz hasonló görcsök és érzékenyek a melleim, de a menzeszem környékén mindig. Köszi a válaszokat. 😊

2021. jún. 27. 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, de ezt valószínűleg te is tudod.
2021. jún. 27. 07:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy teszt tudna pontos választ adni.
2021. jún. 27. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
A megszakítás még mindig nem védekezés 😅😅
2021. jún. 27. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyunk terhességi tesztek, hogy megmondjuk. Ha késik a menzeszed tesztelj.

A megszakítás nem védekezés, hanem a lusta, felelőtlen emberek buta szokása.

2021. jún. 27. 08:37
 5/10 A kérdező kommentje:
A megszakítás is védekezés:) A természetes fogamzásgátlás egy formája. Nyilván egy posztból eldöntötted, hogy lusta és felelőtlen vagyok:)
2021. jún. 27. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Fú hallod biztos, hogy szaporítani akarod ezt az agyi szintet? :-D
2021. jún. 27. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

Nekem 8 évig gyönyörűen működött a megszakítás. (Senki ne mondja nekem, hogy a vak szerencsén múlott ennyi ideig.) Nem egy olyan férfival kell gyakorolni, akinek tegnap volt az első orgazmusa. De persze itt a gyakorin mindenki képes teherbeesni gumi és tabletta mellett, úgy hogy ezeket még kiegészítették megszakítással is :D

Ha tényleg időben történt a megszakítás, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, de akik így védekeznek és nem 60-as az IQ-juk, azoknál általában nem probléma, ha mégis teherbeesik a pár női tagja. A folyásod az ovuláció közeledtét jelezhette, elképzelhető, hogy késett pár napot a várthoz képest, ezért a menstruációd is késik. De ha csinálsz tesztet, mondjuk egy 10-es érzékenységűt, akkor meglátod már valószínűleg. Nem tűnsz kétségbeesettnek, úgyhogy gondolom nem fogsz a folyónak menni, ha pozitív :)

2021. jún. 27. 09:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ.

7 éve csináljuk így és mellette naptármódszerrel, hogy elkerüljük amíg nem vagyunk felkészülve. De most pont úgy sikerült, ahogy az ovulációm van.Nem ijedtem meg, én lennék a legboldogabb, ha az lennék. Szimplán első ilyen alkalomnál tanácsot szerettem volna kérni.

2021. jún. 27. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
🤦‍♀️
2021. jún. 27. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, mi 6 evig igy védekeztünk. Közben egyszer nem, akkor lett az első gyerek. A második viszont nem tudom, hogy lett, nem hibazott. Úgyhogy simán.
2021. jún. 27. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!