Lehet-e baba?Sziasztok!:) Együtt voltam a párommal, az ovulációm környékén.Csak megszakítással védekezünk.
Nem vagyunk terhességi tesztek, hogy megmondjuk. Ha késik a menzeszed tesztelj.
A megszakítás nem védekezés, hanem a lusta, felelőtlen emberek buta szokása.
Nekem 8 évig gyönyörűen működött a megszakítás. (Senki ne mondja nekem, hogy a vak szerencsén múlott ennyi ideig.) Nem egy olyan férfival kell gyakorolni, akinek tegnap volt az első orgazmusa. De persze itt a gyakorin mindenki képes teherbeesni gumi és tabletta mellett, úgy hogy ezeket még kiegészítették megszakítással is :D
Ha tényleg időben történt a megszakítás, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, de akik így védekeznek és nem 60-as az IQ-juk, azoknál általában nem probléma, ha mégis teherbeesik a pár női tagja. A folyásod az ovuláció közeledtét jelezhette, elképzelhető, hogy késett pár napot a várthoz képest, ezért a menstruációd is késik. De ha csinálsz tesztet, mondjuk egy 10-es érzékenységűt, akkor meglátod már valószínűleg. Nem tűnsz kétségbeesettnek, úgyhogy gondolom nem fogsz a folyónak menni, ha pozitív :)
Köszönöm a normális választ.
7 éve csináljuk így és mellette naptármódszerrel, hogy elkerüljük amíg nem vagyunk felkészülve. De most pont úgy sikerült, ahogy az ovulációm van.Nem ijedtem meg, én lennék a legboldogabb, ha az lennék. Szimplán első ilyen alkalomnál tanácsot szerettem volna kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!