Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Iker babakocsik? Melyik a jobb?

Iker babakocsik? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Ikres anyukák válaszára lennék kíváncsi hogy melyik babakocsi vált be nekik és miért?egymás mellett vagy mögött?Létezik e olyan babakocsi amihez mózeskosár ,hordozó és sport rész is tartozik.?olyan mint pl:giraffe club sh-618
2010. aug. 26. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy van-e rá mózes és ugyanúgy ahogy az x-lander, ez sem dönthető le teljesen. Elvileg (legalábbis a hirdetések szerint) használható újszülött kortól, de én nem választottam volna első kocsinak. Itthon nem tudom, hogy lehet-e kapni, e-bayen úgy 260 euro körül van. Én használtan vettem 40ezerért.
2010. aug. 27. 13:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Közben kinéztem még egyet ez aránylag árban is jó MIKADÓ DUET tök jó és mozes is van hozzá!
2010. aug. 27. 14:01
 13/19 A kérdező kommentje:
szerintetek mien?
2010. aug. 27. 14:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon tetszik.A miénk is ilyen volt,csak nem ez a márka.De mint mondtam,mostani eszemmel nem vennék egymás mellettit.Fel fogják egymást kelteni,és nem fogsz vele az ajtókon beférni.
2010. aug. 27. 14:50
 15/19 A kérdező kommentje:
ez jó méret 74 cm a széllesége!Nemtudom miért de nekem valahogy jobban tetszik az egymás mellett!olyan pici hely van az egymás mögöttibe és csak a hátsó dönthető ha elalszanak akkor csak a hátsó aludjon kényelmesen?nem látják egymást és olyan mint egy vonat olyan nehéznek tünik meg malyd biztos vita lessz belőle hogy ki üljön elöre!!
2010. aug. 27. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jó,csak a bolygós kerekűt vedd.

Nekünk melletti kocsink volt,és soha nem piszkálták egymást,soha nem ébresztették fel a másikat.nekem nem tetszenek a mögötti kocsik,mert az első ülést nem lehet lehajtani csak félig,akkor is már a tesó ölében fekszik,és a hátsó nem lát előre rendesen.Plusz a buszra nem fér fel.(Nekünk számított.)Boltokba is befértem vele,normál ajtón befért.

De az igazság kedvéért:ismerek olyan ikerpárt,akik annyira csépelték egymást a kocsiban,h muszáj volt teljesen külön kocsiban sétáltatni őket.:))

2010. aug. 27. 15:00
 17/19 A kérdező kommentje:
énis arra gondoltam csak bolygos kerekűt vennék
2010. aug. 27. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen,mindnképpen bolygósat vegyél.Sztem klassz,amit kinéztél,és látom h van a két ülés között perem,talán így nem nyúlkálnak át egymáshoz,és valóban gyerekfüggő ez is.Nézelődtem most,de a tiednél nem találtam jobbat,jobb áron.Esetleg belinkelek egyet,de ez sem olyan igazi.Azt hiszem h amikről ti beszéltek az a testvérbabakocsi,annak valóban nem hajtható vízszintesen az első ülése.Az igazi ikerbabakocsiknak lehajtható.

[link]

2010. aug. 27. 15:27
 19/19 A kérdező kommentje:
igen ezt is néztem !!Tetszett is csak az a baj hogy 83 cm a szélessége és az már nem fér be az ajtokon!!Köszönöm hogy ennyit segítettetek!Aranyosak vagytok !!!valószínű hogy a MIKADO DUET lessz a nyerő.
2010. aug. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!