Iker babakocsik? Melyik a jobb?
Szerintem jó,csak a bolygós kerekűt vedd.
Nekünk melletti kocsink volt,és soha nem piszkálták egymást,soha nem ébresztették fel a másikat.nekem nem tetszenek a mögötti kocsik,mert az első ülést nem lehet lehajtani csak félig,akkor is már a tesó ölében fekszik,és a hátsó nem lát előre rendesen.Plusz a buszra nem fér fel.(Nekünk számított.)Boltokba is befértem vele,normál ajtón befért.
De az igazság kedvéért:ismerek olyan ikerpárt,akik annyira csépelték egymást a kocsiban,h muszáj volt teljesen külön kocsiban sétáltatni őket.:))
Igen,mindnképpen bolygósat vegyél.Sztem klassz,amit kinéztél,és látom h van a két ülés között perem,talán így nem nyúlkálnak át egymáshoz,és valóban gyerekfüggő ez is.Nézelődtem most,de a tiednél nem találtam jobbat,jobb áron.Esetleg belinkelek egyet,de ez sem olyan igazi.Azt hiszem h amikről ti beszéltek az a testvérbabakocsi,annak valóban nem hajtható vízszintesen az első ülése.Az igazi ikerbabakocsiknak lehajtható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!