Próbálsz teherbeesni? Találtam valami érdekeset!
Én is így vagyok vele, de ha most nem sikerült, akkor a jövő hónapban próbálkozom néhány dologgal.
Figyeljétek az előző kérdésemet is.
Candida ellen, ami a gyakori hüvelyfertőzést okozza,hormonzavart, és endometriozist okoz, legjobb a fokhagyma.Aki candidában szenved, fogyasszon joghurtot, szóját, teljes őrlésű gabonaféléket, diót, és búzacsírát, keresztes-virágú zöldségeket, lucernát.
Endometriózis:Kelp, és búzacsíta fogyasztása. A kelpben jód van, mert az endometriózis összefügg a pajzsmiríggyel.
Policisztás megbetegedés: Kilók leadása, Jamgyökér fogyasztása, szója, búzacsíra, diófélék.
Megnövekedett prolaktin szint:Alkohol semmi, kevés fehérje, gyógyszerek-fájdalomcsillapítók elhagyása, aszpartám tartalmú italok elhagyása. (szörpökben üdítőkben sok van, rá van írva.)
szódabikarbona: A szódabikarbona csökkenti a hüvely savasságát, ezért segíti a spermiumoka mozgását.
Naponta két kiskanállal, ami emésztési zavaroknál is ajánlott. Vízzel.
A férfi ne járjon szaunába, a forró fürdő sem javasolt, inkább a langyos tusolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!