Babingo kérdése:
Leendő anyukák, akik még küzdötök a babuciért vagy akiknek már a pocakjában van :) Ti meddig szeditek, szedtétek a méhpempőt, meddig ajánlott? Sajnos, első esetben elveszítettük...😔 ezért most még óvatosabb szeretnék lenni. Pozi teszt után is mehet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 17:53
11/13 anonim válasza:
Szia!Én 1 hónapja kezdtem el használni és középidő tájékán éreztem az ovulációt és ilyen gyógyszeres kezelés nélkül még sosem volt.Szerintem érdemes használni mert nemcsak a babát tervezőknek lehet hasznos hanem bárkinek mert tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.3 hónap egy kúra én úgy tudom és aztán lehet szünetelni vele 1-2 hónapot de nem muszáj csak ajánlott.Annyi még hogy nekem késett tőle 3 napot a menzeszem és az elején kicsit fájt a fejem de lehet nem ez okozta.Terhesen is lehet használni csak napi 1 grammot és ne többet.Nem muszáj magában fogyasztani,keverd bele mézbe és akkor nem érződik az a rossz íze.Én legalábbis így fogyasztom és műanyag kanállal vagy fa kanállal szabad fémest semmiképpen ne használj.100g mézbe megy 20-25g pempő ez a keverési aránya.Vagy reggel reggeli előtt fél órával fogyaszd vagy vacsora után 1-2 órával.
12/13 anonim válasza:
Ja és mikor menstruálsz akkor nem kell fogyasztani
13/13 anonim válasza:
8 hónap próbálkozásból, az utolsó 2 hónapban szedtem a méhpempőt. Nem tudom, hogy ez segített-e, de én a pozitív teszt után abbahagytam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!