Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az aktus vége előtt megszak...

Ha az aktus vége előtt megszakítottuk a sexet, tehát a srác nem ment el bennem, mennyi esély van rá, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
Ha jol tudom, kevés, ugye? !
2007. dec. 24. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az előváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nőgyógyászhoz.
2007. dec. 24. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Az esély 50-50%. Vagy sikerült, vagy nem. Esély ugyanannyi a már említett előváladék miatt, ami tartalmazhat életképes spermát.

A 72 órás még jó,ha időben vagy, ügyeleten felírják, vedd be.

És máskor tessék rendesen védekezni,ha nem akarsz babát!!

2007. dec. 25. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pont ugyan ilyen szitu után vagyok boldog 17 hetes terhes:)
2007. dec. 26. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
nálunk ez megy 15 éve. nem lett terhesség eddig még belőle.
2013. nov. 26. 06:35
 5/5 anonim válasza:
És ha ez volt az első alkalom mindkettőnek? Ugyan így történt... Mennyi rá az esély?
2014. júl. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!