Kinek hanyadik héten volt missed ab-ja? Hány hetesnek felelt meg az embrió, hanyadik héten állt meg a fejlődésben?
1. Megallt az embrio a fejlödesben 7 hetesen, de 8 hetesen vettük eszre uh.n, 10 hetesen mütet
2. Spontan veteles 6 hetesen, nem tudni mikor allt le es mekkora volt.
3. Embrio 8 hetesnek felelt meg, o hetesen vettek eszre, gyogyszerrel veteltem, mind közül ez volt a leg fajdalmasabb
4. Egeszseges baba született 38.hetre, ezt azert irom le mert van kiut a sok szörnyüseg utan. De minden uh.n a szivhang volt az elsö kredesem, meg akkor is ha közben mozgott a baba
Mindig van remeny, bizni kell Istenben, az orvos tudomanyban, vagy ki amiben hisz, de bizni kell es akarni kell.
Tudom mindenki azt mondja engedd el ne görcsölj ra, ha ez minden vagyad sajnos nem tudod el engedni igazan soha, csak ha sikerült.
Igazabol a harmadik veteles utan ket honappal is volt egy vekony pozitiv tesztem aztan masnap meg jött de mar idegileg mindenen tul voltam.. aztan következö honapba jött a baba de a tesztnek se tudtam örülni es az ultra hangnak se hittem. Idegileg kesz tud lenni az ember a sok csalodas utan. De bizz es sikerülni fog.
Minden jot kivanok nektek.
Sok sikert kivanok neked.
3-as vagyok. Én is meg tudom erősíteni, hogy nem szabad feladni! 2 vetélés és több kémiai után itt van a kisfiam a hasamban, holnap kezdem a 31. hetet. Igaz kivizsgálások sora, meg rengeteg gyógyszer kellett hozzá, hogy most itt tartsunk. Úgyhogy nem szabad feladni!
12-es válaszoló!
Amikor kezelésen voltam, hogy megmaradjon a babám, ott volt egy nő mellettem, akinek 7 sikertelen lombikja volt. A férje már teljesen feladta, de a nőben még volt annyi erő, hogy egy utolsó lombikot bevállaljon. És megfogant a kisfia. Amikor én találkoztam vele a kezelésen, akkor már a kistesó miatt kapta a következő kezelést. Úgyhogy ne add fel a reményt!
Köszönöm nektek, igazán jól esett a bíztatásotok:)
(10-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!