Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet érezni azt hogy sikerült...

Lehet érezni azt hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura kérdés meg kevés esélye van de aktus után ha sikerült a megtermékenyítés lehet érezni ,vagy rá pár napra görcsök lehetnek .

Itt gyakorin olvastam hogy sokan megérezték.

Ti éreztétek? Esetleg volt valami furcsa érzés és utána tényleg pozi lett a teszt?

2021. jún. 15. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Több próbálkozós hónap alatt minden hóban úgy gondoltam, hogy na most biztos, de nem.

Amikor meg úgy voltam, hogy most biztos nem mert nem úgy volt semmi, no akkor lett +

2021. jún. 15. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem a fogantatáskor volt egyértelmű, hanem mikor késett. Még nem csináltam meg a tesztet, de 100%-ban tudtam, hogy nem stressz stb miatt késik.
2021. jún. 15. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a menzesz előtti napig szenttül hittem, hogy meg fog jönni, megint nem jött össze, tisztára menstruációs előjeleim voltak. Aztán csak pislogtam a pozitív teszt fölött.
2021. jún. 16. 06:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem éreztem fizikailg. Csak gondoltam, hogy most sikerült.
2021. jún. 16. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor éreztem úgy amíg próbálkoztunk, hogy terhes vagyok, aztán mégsem... Amikor tényleg az lettem, akkor semmit nem éreztem, csak amikor egyik napról a másikra rosszabbul éreztem magam, de akkor már a teszt is pozi lett.
2021. jún. 17. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Most akkor kövezzetek meg, de mikor terhes lettem, bár nem maradt meg a baba igenis a nemvart napjatol hidegrazas, nagyfokú faradtsagom volt. Bar a 7. napon megszakadt a terhesség de igenis megváltozott a testem es tuneteim voltak. Es gondolom mivel nem sikerült megtapadnia a sejtnek igy magát a beagyazodast ereztem.
2021. júl. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!