Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet érezni azt hogy sikerült...

Lehet érezni azt hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura kérdés meg kevés esélye van de aktus után ha sikerült a megtermékenyítés lehet érezni ,vagy rá pár napra görcsök lehetnek .

Itt gyakorin olvastam hogy sokan megérezték.

Ti éreztétek? Esetleg volt valami furcsa érzés és utána tényleg pozi lett a teszt?

2021. jún. 15. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet érezni, ők mást éreztek.

Gondolj bele logikusan, nézz utána a fogantatás menetének.

2021. jún. 15. 20:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Utána néztem
2021. jún. 15. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Legfeljebb megérzés szinten. (Mivel a szervezeted/agyad tudja mi történik. De hogy a tested nem fogja görcsökkel jelezni neked a megtermékenyítést, az szinte fix. Persze van az a pont, amikor az ember annyira figyeli magát, hogy hátha most teherbe esett, hogy kb minden kis bélmozgást is a terhesség lehetséges jeleként azonosít.)
2021. jún. 15. 20:45
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt 😅
2021. jún. 15. 20:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik gyereknél sem éreztem semmit.
2021. jún. 15. 20:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mit éreznél? Hogy egyesült a két sejt? Vagy hogy a megtermékenyült petesejt (amit szabad szemmel nem is lehet látni) beágyazódik?

Vagy mire gondoltál, mit lehet érezni?

2021. jún. 15. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Én most pont ezen gondolkozom... Elég jól ismerem a testemet és mindig tudom mikor van ovulációm, emellett az első gyerekemnél a beágyazódás idejében is éreztem a szurkálást.

Most épp ez az amit nem tudok mire vélni.. jött a szurkáló, kissé égető érzés de még korainak tartom mert alig 6 nap telt el.

Ugyan biztosra nem vettem a sikert az első gyereknél se, de reményre adott okot. :)

2021. jún. 15. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Ja persze nem a szex után tudtam hogy igen,ez most sikerült. :D
2021. jún. 15. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

Én is olvastam már olyanokat, hogy kb valaki megálmodta, hogy a hímivarsejt és a petesejt találkoznak és jött a baba.

De ez teljesen pszichés, több olyat olvasol hogy emberek írják, hogy van ezer tünetük, de negatívat tesztelnek és végül megjön. Pedig sokan ilyenkor meg vannak győződve róla, hogy sikerült csak rossz a teszt. De valójában ez nagyon ritka.

Tehát ha ezt pont egy olyan hónapban érzed vagy egy olyan hónapban is érzed amikor sikerült, akkor lehet mondani, hogy megérezted. Csak valójában előtte is megerezted csak akkor éppen nem volt semmi. Olyanról még nem hallottam hogy valaki nem próbálkozott, véletlen jött a baba és megérezte.

Nekem is volt már, hogy minden tünetre azt hittem, hogy na most tuti terhes vagyok. De csak a normalis progeszteron okozta tünetek voltak a ciklus második felében, csak mindenre figyeltem, mert szerettük volna ha sikerül.

2021. jún. 15. 21:02
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan nem lehet érezni. Megérezni esetleg és vagy bejön vagy nem.
2021. jún. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!