Elég erős a második vonal, ahhoz képest, hogy vagy ma vagyok a nemvárt napján, vagy holnap kellene megjönnie?
Igen, csináltam már korábban is, ahhoz képest erősödött, de bennem van a "félsz".
A legelsőt egyáltalán nem lehetett fényképezni sem.
De, nekem igenis sokat jelent, még ennyi is.
A háttérinformációkat nem tudod.
A stílus, viszont nem mindegy.
A tiéd kritikán aluli, sőt már gusztustalan.
Mi 1,5 évet próbálkoztunk mire lett egy nagyon halvány pozitív terhességi tesztem, egy pár napig erősödött majd halványodott és megjött. Nekem hatalmas erőt adott az a kémiai terhesség, bizonyosságot, hogy legalàbb megtermékenyül az a petesejt. Tudtam hogy ha sikerült végre idáig eljutnunk, akkor legközelebb már jobb is lehet. Végül rá 2 hónapra lettem terhes, az nem kémiai volt :)
Attól hogy volt egy kémiaid, egyáltalán nem biztos hogy ez is az lesz. Nem várt napja előtt 1 nappal vagy a nemvárt napján ez egy teljesen normális erősségű teszt. Nekem is nagyon sokára lett erős pozitív, mégse volt baj.
Hogy lehet e kémiai? Persze, lehet. De nem azért mert bem olyan erős a teszted, hanem mert nagyon az elején vagy egy terhességnek. De nem kell erre gondolni! :)
Szia,
Igen, de nagy meglepetésemre nem lett az a waaaoo erős.
Tegnap délután csináltam egyet.
Viszont voltam vérvételen a 16.dpo-n (akkor már 2 napja késett), ami után a doki gratulált.
113 lett a hcg. Július 5-én megyek az első ultrahangra. 🤗
Nekem 15. dpo-n 102 lett a hcg úgy hogy pontosan tudom mikor ovuláltam. És minden rendben eddig, most vagyok 10 hetes.
A kérdező még csak nem is tudja teljesen biztosra mikorra nem várta. Ha csak 1 nappal később volt a tüszőrepedés, az máris nagyon sokat számít.
Nem kevés az a 113-as Hcg.Nekem 17 volt beültetés után 10 nappal és 4 napos emberiókat kaptam vissza tehát 14.Dpo-nak felel meg.Nem erősödtek a tesztjeim végül 18.dpo-n 5 volt már csak a Hcg-m ami azt jelenti hogy nem sikerült.Kémiai lett sajnos.Egyik ismerősömnek 160 volt a Hcg-je 14.dpo szintén és szépen emelkedett a Hcg-je de ultrahangon üres volt a petezsák tehát neki sem sikerült.Még egy ismerősöm pedig úgy járt hogy minden rendben volt csak nem lett szívhang😢
Nem negatív akarok lenni csak előszokott fordulni ilyen is olyan is.
Kérdező az a 113-as hcg jó és remélem emelkedik is majd szépen és minden rendben is lesz veletek.Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!