Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek után hogy ne görcsöljek...

Ezek után hogy ne görcsöljek rá a gyerek témára?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. 3 éve hallgatom anyamtol, anyosomtol meg kb az összes rokontol hogy nálunk mikor lesz baba? Miert nincs még baba? Nem félünk e hogy kifutunk az időből?... stb.

Most döntöttünk el hogy tartunk ott hogy akkor legyen. Fél éve probalkozunk, az orvos egy csomó problémát talált nálam, túl vagyok azóta 2 kemiai terhessegen is. Anyamek ugy beperaztattak ezzel a kifutsz az időből szöveggel hogy kb minden honapban tiszta gorcsben vagyok h megjon vagy nem jön meg. Most meg azt vágják a fejemhez hogy mit gorcsolok ugy ra es nem igy kellene viselkednem. Hogy tereljem el a gondolataimat?

2021. jún. 14. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
En aztan fiatalon erdemes szulni párton allok es le is lettem szavazva másik kérdésnél h 50 evesen ne szüljön a nő, DE TE fiatal vagy!!! Még sok időtök van h osszejohessen. Probald rendezni a lelki frusztracioidat!
2021. jún. 14. 16:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Valamiért olyan öregnek erzem magam 30 evesen... félek h lemaradtam
2021. jún. 14. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:
33 voltam mikor megszületett a lányom, a párom 41. Tölem sokan kérdezték, hogy mikor lesz baba stb. Annyit mondtam, hogy benne van az 5 éves tervben. Nem sikerült rögtön, volt egy vetélésem is, de semmi egészségügyi probléma nem volt. Ne hagyd magad paráztatni. Nem fogsz kifutni az időből, az, hogy ők már unokáznának nem a te bajod. Először legyél rendben, aztán majd jön a baba is.
2021. jún. 14. 18:08
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Ki az a gyökér aki minden választ lepontoz?
2021. jún. 14. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom de van itt 2-3 tag akik folyamat bármit kiir az ember vagy valami bunkóságot irnak vagy lepontoznak mindenkit.
2021. jún. 14. 19:07
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

10: persze, hogy marhaság. 21 évesen, friss diplomával fizikailag lehetetlen, hogy saját szakmában eleget dolgozzon valaki, hogy kielégítő gyest kapjon. Ez általában az önigazolás egyformája.

Viszont nem kellene senkibe belekötni, hogy milyen idősen öreg a gyerekvállaláshoz. Én ismerek olyat, aki 60 éves nő létére is jobb fizikai és érzelmi állapotban van, mint sokunk 25 évesen volt. 🙂 Nem azt mondom, hogy akkor kell szülni, hanem pusztán azt, hogy egyéne válogatja.

Kérdező: ne aggódj, nem vagy még lecsúszva semmiről. Az nagyon helyes, hogy kezelteted a talált problémákat. Javaslom, hogy csak olyannal beszélgess erről, akivel elég komfortos a kapcsolatod ahhoz, hogy ne nyomasszon a válasza. Sajnos sokan bele sem gondolnak, hogy milyen, amikor nem jön a baba, pedig szeretné egy pár. Nem rosszindulat ez, hanem egyszerűen nem tudják kezelni a helyzetet, nem tudják, hogy mit érdemes mondani és mit nem.

A leszavazgatás meg beszólogatás időről időre amúgy előfordul itt, szerintem egy frusztrált valaki idejön osztani az észt meg leszavaztani, aztán majd megunja, aztán megint jön... Az a lényeg, hogy azért vannak normális válaszolók is, rájuk érdemes figyelni.

2021. jún. 14. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, diplomás gyedet kapok, plusz ösztöndíjat :) Több, mint a gyesetek.
2021. jún. 14. 23:14
 18/19 A kérdező kommentje:

17es!

Örülünk neki!☺️ Akkor ne itt átkozódj kérlek!! Ha ennyire rendben van az életed mi szükség van hogy itt sertegess másokat és beszologass?! Nem mindenki tud akkor szülni sajnos amikor szeretné, olykor igazsagtalan az élet is, de ez van. Szerencsére mindenki saját maga eldontheti hogy mikor szeretne gyereket.

2021. jún. 15. 06:26
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem sértegettem! Érveltem, hogy szerintem miért nem aktuális már, és abszolút nem miattad, szerintem semmi bunkó nem volt a hozzászólásban, mások személyeskedtek és sértegettek engem.
2021. jún. 15. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!