Így már lehet esélyem egészséges teherhességre?
Figyelt kérdés
145 kg voltam, mikor elhatároztuk, hogy lassan szeretnénk gyermeket vállalni. Én el is kezdtem akkor diétázni, sportolni, odafigyelni a vitaminokra, úgy összességében az egészségemre. 90 kg vagyok jelenleg, nagyjából 1-1,5 év után. A legutóbbi vérvétel eredményeim tökéletesek lettek. Az orvosom szerint semmi akadálya a terhességnek.
Én azért félek, még mindig nem 50 kg vagyok. Sokat hallani a túlsúly kockázatairól, főleg terhesség alatt. És bár a menstruációm rendeződött, pontos, tehát elvileg a teherbeesés részével nem lenne gond, mégis tartok a komplikációktól.
Van/volt esetleg valaki hasonló helyzetben?
2021. jún. 12. 08:33
11/11 anonim válasza:
Gratula a fogyáshoz.Teherbe tudsz esni könnyen akkor is,ha 50 kg felett vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!