Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség? Vagy valami más?

Terhesség? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és házas! 1 napja késik (tudom ez még semmit sem jelent) hiszen volt mikor egy hetet is késett mégsem voltam terhes, viszont ma meg szédültem, és olyan furán érzem magam, tegnap óta nincs étvágyam. Én dohányzom de tegnap óta az sem esik jól! Olyan bágyadt is vagyok mostanában.. semmihez sincs kedvem! Meg szakításos módszerrel szoktunk együtt lenni nem lenne gond ha baba lenne csak félek nehogy más probléma legyen! Meg ijedtem mikor meg szédültem.. tesztet majd veszek 3 nap múlva ha nem jelentkezik a havim korainak vélem most még tesztelgetni.
2021. jún. 10. 20:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen és a melleim már egy hete hogy érzékenyek!
2021. jún. 10. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg szakításos módszer = baba.
2021. jún. 11. 08:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Az még nem biztos! Meg lássuk pár nap múlva ha baba vagy nem. De ha az akor örülni fogunk neki az tutti!
2021. jún. 11. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Ma megjött nincs baba.
2021. jún. 12. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért egy teszt nem árthat pár nap múlva.
2021. jún. 12. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Kebzeld be görcsölt a hasam alja meg jött rendesen élénk piros volt és azóta semmi sincs!
2021. jún. 12. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Most várom hogy mikor indul meg megint és ha nem fog akor holnap veszek tesztet!
2021. jún. 12. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!