Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes még tesztet csinálni?

Érdemes még tesztet csinálni?

Figyelt kérdés
Április 9én hagytam abba a gyógyszer szedést. Május 11én rendesen meg is jött igaz 2 napig tartott. Most kedden kellett volna megjönnie, de semmi. Csináltam egy digitális tesztet, igaz most délután negatív lett. Van még remény vagy azért nem jön meg mert még nem állt be a rendes menszeszem. Két hete voltam dokinál rákszűrés miatt, akkor mondtam, hogy néha szúrkál a petefészkemnél, de semmi gondot nem látott
2021. jún. 10. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg remenykedhetsz. Lehet később fogant a baba.

En egy héttel később teszteltem pozitivat, mint vártam.

2021. jún. 10. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor voltál utoljára együtt védekezés nélkül a pároddal?
2021. jún. 10. 17:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Mióta letettem a gyógyszert védekezés nélkül voltunk csak együtt vasárnap voltunk utoljára együtt, azóta nem várom, de sajnos a teszt nem pozitiv
2021. jún. 10. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kicsit off lesz a válaszom, de az igazsàg az, hogy fogamzásgátló abbahagyása után mindenkèpp kell egy kis idő a szervezetnek, hogy visszaálljon a “normális kerèkvágásba”. Hiába mondja sok nőgyógyász, hogy a gyógyszer abbahagyása után azonnal lehet próbálkozni, de hiába, ha pl nincs peteérés.

Pl. Amit írtál, hogy 2 napos menstruáció, az szerintem még nem a normális kategória. Nekem a gyógyszer abbahagyása után (3 évig szedtem) kb 1 év kellett hogy visszálljon a szervezetem.

Persze ez nem törvényszerű, nem mindenkinek kell ennyi, de az tény hogy a hormonális fog.gàtlók megakadályozzák a peteérés folyamatát, és ennek helyre kell ràzódnia egy terhességhez.

Nyilván vannak kivételek, pl akik gyógyszer mellett, vagy rögtön utána teherbe esnek, de szerintem a nagy átlag nem ilyen.

Adj időt a szervezetednek, és pl LH teszttel próbáld követni a peteérésed. Az neked is jó támpont.

Sok sikert! 💖

2021. jún. 10. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én symiciat szedtem elvileg abba alig van hormon. De lehet igaz, hogy idő még visszaáll minden
2021. jún. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!