Melyik napszakban érdemes tesztet csinálni korai terhesség kimutatására?
Figyelt kérdés
Régen mindenhol azt lehetett hallani, hogy reggeli első vizeletből.. de találtam egy táblázatot miszerint este nagyobb százalékban mutatja ki a teszt a terhességet. Most akkor hogy van ez? Mikor érdemes tesztelni?2021. máj. 20. 21:51
2/8 anonim válasza:
Azert a reggel első vizeletből, mert az koncentralt.
3/8 anonim válasza:
Nekem délutáni tesztjeim lettek erősebbek, a reggeli meg ugyan olyan mint az előző esti. 2-3 óra pisiszünetet tartottam.
4/8 anonim válasza:
Nekem is a délutáni tesztek voltak a nyerők. A reggeli vizeletem hcg koncentrációja mindig lepkefing volt. Az elején a 25-ös nem is volt pozitív a reggeliből, csak a délutániból.
5/8 anonim válasza:
Korai terhesség kimutatására semmikor, az elmaradt menstruáció első napjától bármikor.
6/8 anonim válasza:
Reggel ajánlott, de este nekem este is kimutatta.
7/8 anonim válasza:
Nekem míg ki nem derült hogy kémiai addig a pisi szünetes délelőtti volt a leglàtvànyosabb.Délutàn és este még sosem teszteltem.Szerintem ha van pisi szünet akkor ha màr elegendő a Hcg akkor mutathat délutàn és este is a teszt de a reggeli első a legbiztosabb
8/8 anonim válasza:
Én is betartottam a reggeli tesztelést, a 25-ös napokig ki sem mutatta, mire egyszer délután csináltam és látható pozitív volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!