Nem várt napján 100% a terhesség kimutatása?
Figyelt kérdés
Holnap kellene megjönnie szóval holnap reggel csináljak tesztet vagy inkább a 2.napon csináljak a biztosabb eredmény miatt? Már 2 napja olyasmi hasfájásom van mintha megjönne de a melleim nem fájnak pedig nálam az is tünet szokott lenni a mensi előtt. Olvastam, hogy másnál is ilyen fájdalmak voltak nem vártkor.2021. márc. 28. 10:13
2/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy 32 napos szokott lenni a ciklusom általában
2021. márc. 28. 10:17
3/8 anonim válasza:
Hát én a 3. napon csináltam, és halvány pozitív volt, pedig 10-es teszttel csináltam. Ettől függetlenül nem volt semmi gond, itt szuszog mellettem a kiscsaj azóta. De ha rögtön első nap csináltam volna, akkor lehet, hogy még halvány se lett volna. A melleim egyébként nekem is érzékenyek voltak már a nemvárt előtt, mensiszerűen görcsöltem, meg ilyen fura érzésem volt már előtte egy héttel, nem tudom hogy leírni, mintha a föld felett jártam volna egy méterrel. Ki voltam simulva, le voltam nyugodva, pedig én hamar felkapom a vizet sajnos, de akkor mintha kicseréltek volna. De nem is gondoltam, hogy baba van, az volt az első próbálkozós hónapunk, álmomban nem gondoltam volna, hogy elsőre összejön.
4/8 anonim válasza:
Ovutól függ. Ha az tolódott a hónapban, akkor a teszt is később mutatja ki, de szabályos, pontos ciklus esetén a nemvárt napja általában megbízható.
5/8 anonim válasza:
Ahogy a 4-es írja. Ha tudod az ovu napját pl lh teszt miatt akkor ifen a nem várt napján mutatja a terhességet a teszt.
6/8 anonim válasza:
Ha tudod az ovu napját 100%, hogy kimutatja. Nekem 10. Dpo-n már egyértelműen pozitív lett.
7/8 A kérdező kommentje:
Csináltam 25.-én egy early tesztet azt negatívnak láttam, majd 26.-án a papír 500 Ft-os tesztből (nem x-epil nincs pontos neve) egyet az is negatív lett szóval akkor majd holnapután csinálom a másodikat ha addig nem jönne meg. A naptár szerint 15.-én volt ovulációm akkor együtt voltunk és előtte 3 nappal is majd ovu után 2 nappal is. Egyébként köszönöm a válaszokat :)
2021. márc. 28. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!