Van köze ennek ahhoz hogy korona víruson atestem?
Terhesség. Bővebben lent
Figyelt kérdés
Tavaly októberben estünk át a koronán. Januárban terhes lettem, és nem tudom konkrétan hogy írjam le, hogy ne legyen undorito, de akkor ha az orromon vettem levegőt úgy hirtelen, ilyen taknyos valadek jött “fel” mintha meg lennék fázva, de közben nem is vagyok megfázva. Az a lényeg hogy olyan valadek jön fel, ami igaz fehér színű de olyan mint a takony, és nem tudom miért. Igaz az a terhességem sajnos februárban elhalt, hogy mi lehetett az oka nem tudni. Most sikerült teherbe esnem, és megint ugyan ez van. A pozitív teszt óta jön fel a valadek, ha az orromon veszek erősen levegot(tudjatok mikor feljön az a valadek és kikopjük) na és kicsit idegesít a helyzet, mert nem szeretném újra átélni ezt az egész borzalmat. Van ennek a korona vírusnak köze? Azaz lehet hogy ez egy szövődmény? Terveztem oltást, és úgy voltunk vele ha most nem jön össze a baba oltatjuk magunkat, de hat összejött hala a jó Istennek. Viszont most ezen agyalok hogy ez vajon miért lehet? Karos a magzatra nézve? Nem nyeltem le sose, mindig kikopom.
2021. jún. 10. 12:06
1/9 anonim válasza:
Normális
Semmi köze a vírushoz.
Van, akinek egész terhesség alatt megmarad az orrdugulás..
2021. jún. 10. 12:11
2/9 A kérdező kommentje:
Sose hallottam meg arról, hogy terhesség alatt fennáll az orrdugulás de jó tudni:D köszönöm a valaszod.
2021. jún. 10. 12:14
3/9 anonim válasza:
24 hetes vagyok, mi megúsztuk a koronát, vagy legalábbis nem tudunk róla.
Kb az eleje óta este bedugul az orrom, reggel pedig véres váladékot fújok. Nappal semmi bajom.
Fiammal is küzdöttem ezzel a problémával.
2021. jún. 10. 12:18
4/9 A kérdező kommentje:
3as, az elég durva, de “inkább” az orrodon jöjjön a ver, mint alul 😒
Érzem is mióta pozitív lett a teszt, hogy folyton bedugul egy kicsit az orrom, úgy nem zavar meg semmi, csak ha esetleg lenyelem a valadekot, árthat e a magaztnak? Vagy addig nem, míg ugye nem azt a táplálékot kapja amit én beviszek?
2021. jún. 10. 12:21
5/9 anonim válasza:
Nemhinném, hogy ártana :)
3as voltam
2021. jún. 10. 12:23
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2021. jún. 10. 12:28
7/9 anonim válasza:
Én még fül orr gegesznél is voltam, aki azt mondta ez terhességi nátha 🤷 Irt rá fel orrsprayt.
2021. jún. 10. 13:22
8/9 A kérdező kommentje:
Hat én sose hallottam erről de most már hogy tudom, kicsit megnyugodtam 😅 én őszintén azt hittem csak nalam van ez, és a korona szövődménye, de megnyugodtam, hogy ennyien írtátok.
Utolsó, mondta neked hogy nem veszélyes? Mármint a magzatra nézve
2021. jún. 10. 14:02
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem veszélyes a magzatra. De ha belázasodsz vagy torokfajással parosul, menj el orvoshoz, mert akkor ez más lesz nálad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!