Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy ilyen a tesztem?

Normális hogy ilyen a tesztem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(Ezek LH , ovulációs tesztek!)

[link]

Előző ciklusom nagyon rövid volt kb 16. napon megjött.

Most járok ebben a ciklusomban a 9. napon és elkezdtem ovus teszteket használni, régebben is használtam de akkor sokkal erősebb, illetve biztosabb volt hogy hamarosan tüszőrepedés, most meg éppenhogy ha van 2. csík.

Ez normális?

A zöld / felső teszt 20mIU/ml az alsó pedig 25ös

Félek hogy nincsen peteérésem..

2021. jún. 9. 08:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam eddig szinte majdnem mindig pontos 28-29 napos ciklusaim voltak, csak az előző volt ilyen rövid.
2021. jún. 9. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen 16. napokra jön meg akkor bizony gond van a ciklusoddal és elképzelhető, hogy tényleg nincs vagy nem mindig van peteérés. Én elmennék orvoshoz egy konzultációra, ő a megfelelő vizsgálatokkal fog tudni pontosabbat mondani.
2021. jún. 9. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Márciusban voltam, éppen a ciklus felében tudtam menni a dokihoz és rendben talált mindent, normális tüszőim voltak azért sem értem :-(
2021. jún. 9. 09:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Illetve csak az előző ciklusom volt ilyen rövid előtte mindig pontos 28-29 naposak voltak
2021. jún. 9. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem ezek úgy tűnnek, mintha el lennének ázva. Vagy nem vártad meg, míg felszívódik rendesen a vizelet és már kattintottál is egy fotót.

Előfordulnak hónapok, amikor kimarad egy peteérés, ettől még nem feltétlen van gond. De ha ez többször előfordul majd, akkor érdemes orvoshoz menni. Egy egészséges nőnél sem azonos az lh mennyisége ciklusonként, lehet, hogy egyik hónapban több lh van a szervezetben peteérés előtt és után is, és mindig 2 csíkos a tesz. És lehet a köv. hónapban kevesebb az lh, és halvány vagy teljesen hómező a teszt. Szóval 2 tesztre ne alapozz, hogy van e peteérés vagy nincs.

2021. jún. 9. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen halvány kb ovu előtt 3 nappal kezd erősödni nekem 17.napon van általában ovum.

Meg a teszt erőssége sem mindegy a rózsaszín 15 ös a másik 20 azt hiszem

[link]

2021. jún. 9. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz, hogy nincs peteérésed, kezdj el hőmérőzni, abból látni fogod, hogy van-e és mikor.
2021. jún. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!