Próbálsz teherbeesni? Találtam valami érdekeset!
Rengeteg hasznos tanács van benne, amit egyszerre nem tudok leírni, de lassanként beírom ide.
Először is a vitaminokkal nagyon óvatosan kell bánni (szintetikus vitaminok), mert nem tudjuk mennyire van szükségünk. Komoly gubancot okozhat, mivel egymásra hatással vannak, segítik, de van amikor hátráltatják egymás hatását.Pl: Ha sok B6 kerül a szervezetbe, akkor megbomolhat a B vitaminok egyensúlya, és gondot okozhat.
Ezért meg kell próbálni, természetes anyagokból felvenni őket.
Pl. kalcium: darált dió + szezámmag mézzel összegyúrva, elég belőle napi egy gombócot megenni.
A málnalevél, amiről sokat olvastam itt, a könyvben úgy szerepel, hogy nem nagyon szabad, esetleg csak szülés előtt fogyasztani.Nyers mandulát, diót minden nap érdemes rágcsálni.Kávé tea, csokoládé, nem szerencsés.
A kávét teljesen ki kell iktatni, még napi egy csésze is (kb 100 mg koffein), is hátráltatja a teherbeesést, sőt, vetélést okozhat.
Nagyon ajánlott a búzacsíra minden nap, esetleg egy pohár joghurttal, a tejet, tejtermékeket nem ajánlja, csak a joghurtot.
Ezen kívül nagyon sok fokhagymát kell enni, akár nyersen is, de főve is jó hatású.
Természetesen a sok zöldség-gyümölcs fogyasztása nagyon jó, de ezt mindenki tudja.
Szódabikarbona:Minden nap egy, két kiskanál szódabikarbóna víben elfogyasztva, segíti, hogy ne legyen túl savas a hüvely, így a spermiumok könnyebben bejuthatnak.
Meleg alsónemű: célszerű meleg alsóneműt hordani, egyszóval a pocak ne legyen kint, tanga mellőzve.
Misszionárius póz: a legjobb a teherbeeséshez, és együttlét után legalább fél óra fekvés.
Kisbaba megszagolása: ez érdekes volt nekem is, hogy ha lehet dajkálni kell kisbabát, mert hatással lehet a nő szervezetére.
Egyenlőre ennyi, de folyamatosan írni fogom.
A könyvben olvastam. Szerintem a köptető nem lehet ártalmas, gyerekkorunkban mindig köptetőt meg kalmopirint kaptunk, nem ennyi antibiotikumot, mint a mostani gyerekek.
Én a könyv alapján írtam ide be, nem muszáj megfogadni, ha most nem sikerült, a jövő hónapban meg fogom próbálni.
Az nem mindegy, milyet veszel, nem lehet antihisztamin tartalma, a könyv pontosan a Robitussint említette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!