Ki az aki ilyen személyiséggel is bevállalná a második gyereket?
Persze hogy bevállalná a férjed amikor gyakorlatilag te neveled, még együtt se éltek...
Előbb költözzetek össze, viselkedjen apaként és családfentartóként, vegye ki a részét a gyereknevelésből (ezáltal csökken a rád rakott teher) aztán majd utánna gondolkodjatok a 2. gyerekről
Én egyet se vállalok a szorongó, depressziv személyiségemmel.
Te viszont, a leírás alapján fiatalnak tűnsz, bőven van időd ezen agyalni. Míg nem érzed, hogy akarsz, ne vállalj. Nem dönthet ebben senki helyetted, nyilván a férjed akarhat, de amíg te nem érzed, ne menj bele. Nem a gyereknek szülsz tesót, hanem magadnak másodikat. Lehet, hogy 10 éves korában kezd hiányozni, a baba korszak, és akkor vágysz rá. Ha az idődbe belefér, ne frusztráld már most magad azzal, hogy egyelőre nem akarsz többet.
"és még nem élünk úgy külön anyagiak miatt"
Ez mit jelent?
Én egyke vagyok és nekem rossz volt egykének lenni ezért én biztos bevállalnám
Ha egyszer képes voltál rá akkor miért ne lennél másodszor is?
Na így már világos, köszi.
Más nyakára nem vállalnék gyereket. Ha pedig az első után is úgy érzem, hogy rossz anya vagyok, akkor előbb azon próbálnék meg változtatni, hogy a meglévő gyerekem egészséges környezetben nőjön fel. Nem vállalnék még egyet, hátha vele jobb lesz minden.
Nem hiszem. Te vagy vele 0-24 órában. A párodnak "könnyű".
Először szerintem tegyétek rendbe az életeteket ráérsz utána agyalni ezen. Másnak a nyakára meg pláne ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!