Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mai már nem pozitív? lh teszt?

Mai már nem pozitív? lh teszt?

Figyelt kérdés

Facelle lh teszt olyan mintha + lenne ma is, ma tudtam csak venni, de a David halványabb már mint a tegnapi.

Ezek szerint a facelle érzékenyebb mint a 15 ös David?

Ahol 2 db van az a mai, az 1 es az a tegnapi.

[link]

[link]

2021. jún. 3. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Itt már érdemes akcióba lendülni😊

Nem érzed az ovulációt?

2021. jún. 3. 12:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam, tegnap este voltunk együtt, már nem lesz rá mód. Az utolsó terhességem 3-4 nappal előttiből lett, de sajnos szívhang nem lett.
2021. jún. 3. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom!Kár hogy nem tudtok együtt lenni még legalább 2-szer 2 naponta vagy naponta.Nekem kémiai lett legutóbb szóval megértem milyen rossz mikor már majdnem és mégsem...Lehet így is összejön.Majd tesztelsz együttléttől számítva két hét múlva,hátha
2021. jún. 3. 13:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Februárban volt missed márciusban és áprilisban kémiai, amit csak azért tudok, mert korán tesztelek csak beágyazódás kezdetén lett + 8-9dpon, de utána már - lett.
2021. jún. 3. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is nemrég volt.Menzesz előtt halvány + volt a 10-es facelle teszt,aztán nem erősödött a vonal és ebből tudtam hogy mi a helyzet.Vérvétel is igazolta mert 17 volt a Hcg-m és 4 nap múlva már 5-re lecsökkent.Elég rosszul esett de remélem legközelebb már sikerül
2021. jún. 3. 13:14
 6/11 A kérdező kommentje:
A fiam nekem 2 hónappal missed után sikerült, és sokan írják itt is hogy a kémiai után a következő már sikerült.
2021. jún. 3. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen.Ezt én is látom itt hogy sok nőnek a kémiai után a következő már siker.Nem mindenkinek.Neked is 2 kémiai egymás után és egyik ismerősömnek is pont így mint neked.Ehhez szerencse is kell én nagyon úgy látom.Másik ismerősömnek 40 volt a Hcg-je és nem sikerült,még egy ismerősnek pedig 170!volt a Hcg-je és nem sikerült szintén.
2021. jún. 3. 13:20
 8/11 A kérdező kommentje:

A remény hal meg utoljára.

Én úgy vagyok vele inkább ne tapadjon meg ha baj van, szeptemberben 14.héten volt megszakításom, mert beteg volt. Ezért én progit sem szedek amíg nincs legalább szívhang.

2021. jún. 3. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Az nehéz lehetett.....Én is úgy gondolom hogy jobb ha véget ér már az elején mert rosszabb ha már beleéled magad és úgy jön a kopp.Nekem kell a progit használni mert meddőségibe járunk és ott felírják mindig
2021. jún. 3. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
A mai már negatív, a tegnapi szép pozitív volt.
2021. jún. 3. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!