Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet pozitív így?

Ez lehet pozitív így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre vagyok kíváncsi. Babát szeretnénk, nemvárt után teszteltem xepillel viszont egy egész halvány csíkocskát kaptam, ami lassan jelent meg. (Eddig minden hónapban csak hómező volt)

Gondoltam majd szépen erősödik, de több nap és több teszt elfogyasztása után is csak ugyan az a halvány csík van se halványabb se erősebb. Mensi azóta sincs, a melleim látványosan duzzadnak. Utolsó mensi ápr. 24.-29. Már kezdem, azt hinni csak beképzelem.

Orvoshoz készülök majd menni, csak szeretnék véleményt kapni addig hátha más járt már ebben a cipőben.

[link]

2021. máj. 31. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez a teszt egyértelmű pozitív, főleg az X-Epillel :) gratulálok
2021. máj. 31. 08:21
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Hcg tesztnel nem érdekes a csík erőssége. A lényeg, hogy van vagy nincs. Nálad egyértelműen ott van épp csak a vak nem látja. Nem is értem miért kérdés ez.
2021. máj. 31. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Itt mindenki csak gratulálni fog...

De.. én leírom a tapasztalatom. Ugyan ez a teszt. 2 éve fiamnál nemvárt napján leugrott a második csík is róla.

Tavaly nyáron ismét terhes lettem, terveztük. Kb ilyen tesztem volt 1 héten keresztül, nem erősödött. Üres maradt a petezsák, nem lett babánk, hiába lettem terhes. Műtet lett a vége. A doki azt mondta, hogy tévhit az, hogy a halvány teszt is teszt. Ha halvány, annak oka van. Egy egészséges terhességnél erősödnie kell.

2021. máj. 31. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy szép egyértelmű pozitív. Gratulálok! Szerintem ne tesztelj többet, teljesen felesleges. Jó babavárást!
2021. máj. 31. 08:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy egyforma erősnek kéne lennie a két csíknak? Igen, én is jártam már ebben a cipőben. Nekem is lett pozitív az x-epil terhességi teszt :D Nem értem, hogy mit vársz :) Terhesebb már nem leszel, feleslegesen tesztelgetsz naponta. Ha ennyire kíváncsi vagy, hogy növekszik-e a hcg szint, akkor menj és nézesd meg laborban 2-3 nap eltéréssel. Fogod látni, hogy duplázódik-e. Nem ugyanaz látszik a véredben mint a vizeletedben. Dokihoz úgyis bőven elég 2 hét múlva menned. Addig ne lőjj el még 14 tesztet, mert totál felesleges.
2021. máj. 31. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
3-as, de ez nem halvány! Ez egy teljesen egyértelmű pozitív teszt! Nekem sem volt erősebb ez a fajta teszt az elmaradt menstruáció hetén, és most mégis a 13. héten vagyok. Kíváncsiságból csináltam egyet 2 héttel később, akkor volt már ugyanolyan erős a tesztcsík, mint a kontroll. Úgy, hogy az elejétől fogva olyan hcg-t mértek vérből, mint egy ikerterhességnél szokott lenni. (Nem, nem indult ikerterhességnek.) A vizeletes tesztek mégis csak ennyire voltak erősek, mint a kérdezőnek.
2021. máj. 31. 09:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat. Igazatok van, meg próbálom nem túlgondolni és bonyolítani a dolgokat. Remélem minden rendben lesz :)

3-mas sajnálom, hogy így alakult.

2021. máj. 31. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:

6!

Nem halvány, de nem is erős...

Nekem is kb ilyen volt. Fiamnál pedig első nap kesésnél meg mint a kontroll csík.

Azóta 22hetes terhes vagyok, vele is az első perctől a kontroll csíkkal megegyezett.

3as voltam.

2021. máj. 31. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Értem amit mondasz, és nagyon sajnálom, ami veled történt. De az egy dolog, hogy neked ilyen volt és az történt ami, viszont sok más embernek meg nem történt ilyen sajnálatos esemény úgy sem, hogy nem "ugrott le" a csík. Nem egy olyan csíkról beszélünk, hogy forgatni kelljen össze-vissza a tesztet, meg a fény felé tartani és hunyorítva nézni, vagy lefotózni és negatívba tenni, hogy legyen ott valami. Én nem gratulálok a kérdezőnek, csak drukkolok, hogy minden rendben legyen, mert nyilván ilyenkor még bármi lehet, ezzel bizonyára ő is tisztában van, ezért parázik. Viszont nem az első heti tesztcsíkok erőssége lesz árulkodó a terhesség kimeneteléről, felesleges ezzel stresszelnie magát és felkészülni a legrosszabra. (Olyan is van sajnos, akinek leugrott a csíkja, mégsem maradt meg a baba.) Mint írtam, nekem sem volt erősebb ez a fajta teszt, csak jóval később, mikor a véremben már többezres hcg szint volt. Az ultrahangnál kiderült, hogy később is fogant a baba majd' egy héttel, így tulajdonképpen már a 8. dpo-tól kezdve pozitívat teszteltem, ami alapján nem is csoda, hogy csak jóval később lett erős a csík. Arról nem beszélve, hogy a reggeli tesztek meg halványabbak is voltak, mint a délutáni társaik. Nem vagyunk egyformák mi sem, a terhességek sem egyformák.

Kérdező, minden jót! Ne aggódj feleslegesen :)

2021. máj. 31. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Pozitiv, gratulálok🤩🤩🤩
2021. máj. 31. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!