Ez az a Terhesvitamin, amit a DM- ben lehet kapni?
2021. jún. 3. 10:43
11/13 anonim válasza:
Ha kivonnak valamit, akkor sokszor még hónapokon keresztül elérhető itt-ott, de a webshop már nem forgalmazza és a bolti készleteket sem töltik újra, ha véglegesen kifogytak. De nem kell bánni, hogy eltűnt a régi, az újnak jobb az összetétele tudományos szempontból.
12/13 anonim válasza:
A neten írták, hogy a boltba még az utolsó darabok kaphatóak. Itt a városban 3 dm is van, ahol dolgozok ott még 2. Mind az 5 áruházat végigjártam, mert a net szerint volt még készleten. Mind az 5ben azt az infót kaptam, hiába van, nem adhatják el, le kellett venni a polcaikról... fiammal ezt szedtem, ezért kutattam ennyit utána.
10es voltam
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat🙂
2021. jún. 5. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!