Ez az a Terhesvitamin, amit a DM- ben lehet kapni?
2021. jún. 3. 10:43
1/13 anonim válasza:
Rávan írva, hogy dm.
Próbáld ki nyugodtan,úgyis kiderül beválik e.
2/13 A kérdező kommentje:
Az addig ok, hogy rávan írva...én is látok
Csak próbáltam rákeresni,rendelni akarok,- egy kis megerősítést szerettem volna kérni, mert láttam több fajtát az oldalon
Azért köszi neked!
2021. jún. 3. 12:15
3/13 anonim válasza:
Én is ezt szedtem.
Tervezéstől a 12.hétig.
22hkm
4/13 anonim válasza:
Egyébként annyival kiegészíteném, ez nem terhesvitamin, csak folsav. Ez magában nem sok... én mellette szedtem/szedek c,d vitamint, magneziumot és kálciumot
5/13 anonim válasza:
Van egy A-Z Mama nevű termékük is, abban több minden van
6/13 anonim válasza:
Nem, ez csak egy pár B-vitamint tartalmazó termék, a kismama vitaminjuk ez: [link]
8/13 anonim válasza:
#7 - Nem ez az, ezt kivonták a forgalomból nemrég. Ott van a #6 linken, hogy mi váltotta le. Az újban omega3 is van és emiatt egy tablettából és egy kapszulából áll a napi adag.
9/13 anonim válasza:
3 hete vettem a Dm-ben.
(7-es voltam)
10/13 anonim válasza:
9/7!
Az erdekes, mert mar vagy fél éve kivonták a forgalomból 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!