Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érezte a beágyazódást,...

Aki érezte a beágyazódást, neki milyen volt? Ehhez hasonló? Lent írok.

Figyelt kérdés

Most délután/este kezdődött hogy nagyon szúr a bal oldalra, de mintha kés lenne benne kb..

igazából ha rá koncentrálok akkor jobban érzem, de természetesen figyelmen kívül tudom úgy hagyni, hogy kevésbé faj(de érzem folyamatosan és valamikor intenzív valamikor kevésbé)

Holnap után van a nem várt napja, de valószínű később volt ovum, azt is szoktam érezni, na ahhoz hasonló ez is, csak nincs semmilyen folyasom, nem érzem azt a fura szagot alul ami szokott lenni mensi előtt, egyáltalán nem faj a mellem, és pattanás sem jött ki..

Más mit érzett ilyenkor? Hogy tudnátok leírni ezt? Lett belőle baba?

Februárban volt egy missed abom elhalt a baba, pozi teszt előtt is hasonló volt a szitu, de nem volt ennyire érezhető.

Mielőtt meg szokott jönni a hasam alja szokott gorcsolni nagyon, de ez egyáltalán nem hasonlít hozza

2021. jún. 1. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Én békét éreztem. Olyan békességet, elégedettséget, ami egyrészt nem volt indokolt az akkori élethelyzetemhez, másrészt alapból sem vagyok kibékülve a világgal. Szóval én ezt éreztem ezt a "minden legnagyobb rendben lesz" érzést. Nem tudom ennél jobban megfogalmazni. De mivel se az ovumat nem követem, se a belső folyamataimat nem érzem, és a gyerek sem tervezett volt, így jóval később derült ki a fogantatás ténye.
2021. jún. 1. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Az ovut tudtam mikor van, úgyhogy a beágyazódást is könnyűszerrel kiszámolgathattam volna, de nem akartam akartam rápörögni a témára úgyhogy magát a beágyazódást sem érzékeltem. Amiket tapasztaltam, az egyrészt nekem is a békesség volt, mensi előtt már egy héttel olyan idegbeteg szoktam lenni, hogy elég egy apróság és vége mindennek, most nem volt ilyen, olyan végtelen nyugalom és türelem uralkodott rajtam, hogy magamat is megleptem. A mellem fájt pedig amúgy nem szokott. A szokásos pattanások elmaradtak. Gyakran beszédültem pedig amúgy nem jellemző rám.
2021. jún. 1. 22:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez olyan jó hogy írjatok, mert valahogy én is ezt érzem. Egy fajta nyugalmat ami menstruacio előtt rám nem vall, mert én is felhúzom magam minden apróságon olyankor, de most a jelét nem érzem, hogy megjönne(persze bármi lehet)

Egy szoval, olyan jó a kozerzetem, nincs rajtam az a plusz teher ami mensi előtt szokott lenni.

Mindenesetre hetvegen veszek tesztet ha addig nem jön meg. Köszönöm nektek a választ!

2021. jún. 1. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon drukkolok!! 🤞🤗
2021. jún. 1. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Most lesz 2 éve, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.

Én nem tudtam, hogy babát várok. Mindig késett a menstruációm és terhesség előtt jellemző volt, hogy a ciklusom előtt 1 héttel, már iszonyatosan görcsöltem és fájtak a melleim.

Emlékszem most 2 éve is ezek a tüneteim voltak.

Egyik este a páromnak sírtam, hogy nem igaz, hogy nem akar már megjönni.

Rá pár napra úgy gondoltam, hogy csinálok egy tesztet ( gondolván, hogy úgyis negatív lesz, mert már máskor is volt ilyen)

Egy hétig minden nap csináltam egy tesztet, mert én annyira görcsöltem a beágyazódásnál, hogy attól féltem valami baj van (külföldön élünk és itt nem adnak rögtön időpontot az orvoshoz, várni kellett egy hetet, addig a munkahelyemen is gyakran jártam a wc- re ellenőrizni, hogy vérzek- e)

2021. jún. 1. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsére nem volt semmi baj és ma már 16 hónapos a kis Csöppöm
2021. jún. 1. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Szurkált picit a hasam, de inkább mintha kis áramütések lettek volna. Egyáltalán nem volt fájdalmas. Nekem folyás volt, bővebb is mint általában, de a menszi előtti mellfájdalom nekem is elmaradt, és nyugodtabb is voltam mint ilyenkor lenni szoktam. Éreztem is már, hogy teherbe estem, kb 1-2 nappal a fogantatás után. Vicces az volt, hogy párom rám nézett egy reggel, és azt mondta: "te megint terhes vagy". És nem azért mert nagy volt a hasam :D És ő nem egy spirituális típus, nagyon nem :D Nekem egyébként kvázi könnyű dolgom volt olvasni a tünetekből, mert volt beágyazódási vérzésem. Rá 2-3 napra teszteltem 10-es érzékenységű teszttel és pozitív lett, még bőven a menstruáció elmaradása előtt.
2021. jún. 2. 08:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszi 4.rendes tőled:)

5,7 gratulálok nektek!:)

Egyébként nem tudom ki az a megkeseredett aki lepontozott mindenkit, de üzenem neki hogy az irigység is egy betegség:)

2021. jún. 2. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valami agyhalott trollok, vagy valami gonosz p.csák, akiknek gondja van azokkal a nőkkel, akiknek van/lehet gyerekük. Mindkettő esetben elkélne egy kezelés.
2021. jún. 2. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Szio, baba lett vegul?
2023. jan. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!