Aki érezte a beágyazódást, neki milyen volt? Ehhez hasonló? Lent írok.
Most délután/este kezdődött hogy nagyon szúr a bal oldalra, de mintha kés lenne benne kb..
igazából ha rá koncentrálok akkor jobban érzem, de természetesen figyelmen kívül tudom úgy hagyni, hogy kevésbé faj(de érzem folyamatosan és valamikor intenzív valamikor kevésbé)
Holnap után van a nem várt napja, de valószínű később volt ovum, azt is szoktam érezni, na ahhoz hasonló ez is, csak nincs semmilyen folyasom, nem érzem azt a fura szagot alul ami szokott lenni mensi előtt, egyáltalán nem faj a mellem, és pattanás sem jött ki..
Más mit érzett ilyenkor? Hogy tudnátok leírni ezt? Lett belőle baba?
Februárban volt egy missed abom elhalt a baba, pozi teszt előtt is hasonló volt a szitu, de nem volt ennyire érezhető.
Mielőtt meg szokott jönni a hasam alja szokott gorcsolni nagyon, de ez egyáltalán nem hasonlít hozza
Ez olyan jó hogy írjatok, mert valahogy én is ezt érzem. Egy fajta nyugalmat ami menstruacio előtt rám nem vall, mert én is felhúzom magam minden apróságon olyankor, de most a jelét nem érzem, hogy megjönne(persze bármi lehet)
Egy szoval, olyan jó a kozerzetem, nincs rajtam az a plusz teher ami mensi előtt szokott lenni.
Mindenesetre hetvegen veszek tesztet ha addig nem jön meg. Köszönöm nektek a választ!
Most lesz 2 éve, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
Én nem tudtam, hogy babát várok. Mindig késett a menstruációm és terhesség előtt jellemző volt, hogy a ciklusom előtt 1 héttel, már iszonyatosan görcsöltem és fájtak a melleim.
Emlékszem most 2 éve is ezek a tüneteim voltak.
Egyik este a páromnak sírtam, hogy nem igaz, hogy nem akar már megjönni.
Rá pár napra úgy gondoltam, hogy csinálok egy tesztet ( gondolván, hogy úgyis negatív lesz, mert már máskor is volt ilyen)
Egy hétig minden nap csináltam egy tesztet, mert én annyira görcsöltem a beágyazódásnál, hogy attól féltem valami baj van (külföldön élünk és itt nem adnak rögtön időpontot az orvoshoz, várni kellett egy hetet, addig a munkahelyemen is gyakran jártam a wc- re ellenőrizni, hogy vérzek- e)
Koszi 4.rendes tőled:)
5,7 gratulálok nektek!:)
Egyébként nem tudom ki az a megkeseredett aki lepontozott mindenkit, de üzenem neki hogy az irigység is egy betegség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!