Látok valamit a petezsákban?
2021. jún. 1. 06:08
1/9 anonim válasza:
Szikhólyagit.
Embríót nem igazán
De szakember nem vagyok
Doki/ szonográfus mit mondott?
2/9 anonim válasza:
Én semmit nem látok benne, igaz szakember sem vagyok 🤷♀️
4/9 anonim válasza:
Ja, szikhólyagot. De gondolom le van írva a papírodra is.
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké, egy 5-6 hetes terhességnek megfelelő, ami a képen van. Napokon belül látni kellene az embriót is és lesz pulzálás!
6/9 A kérdező kommentje:
Épp hogy nem értem azt ami a papiron van 😔 azt irja hogy egy szabályos petezsák látható 12,7mm. Szikhólyag, szívműködés jelenleg még nem látható.
Amugy 5 hetes és 3napos vagyok
2021. jún. 1. 11:15
7/9 anonim válasza:
Mi is azt látjuk ami a papíron van.
Petezsák és szikhólyag
Embrió még nincs
Bár lassan lennie kell majd
8/9 anonim válasza:
Tessék, olvass utána. Az jó ha látszik a szikhólyag. Vannak olyanok, akiknek csak üres petezsák látható. Szívpulzálás pedig kb a 7. Héttől látható. Ezért nem kell elkeseredni. Beírod a google-ba, hogy x hetes terhesség. És kb mindent kiad.
9/9 anonim válasza:
Ha napi 3 kérdést kiírsz se tudunk többet mondani.
Ahogy írvavan, se szikhólyag, se embrió....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!