Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab utan 2 hettel...

Missed ab utan 2 hettel terhesseg??

Figyelt kérdés
05.23an volt missed abom muvi befejezessel. Ma vedekezes nelkul voltunk egyutt.
2021. máj. 28. 22:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha terhes lennek honnan tudnam meg? 7 hetesen veteltem el. Mai napig pozitiv a tesztem. Honnan tudom uj terhesseg lesz e vagy csak a masikbol meg a hormon.
2021. máj. 29. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Én 2 naponta teszteltem, hogy lássam mikor ürül ki a hcg.

Ha 1 hónap után is pozitív a teszt akkor viszont érdemes orvoshoz menni.

Lehet, hogy újra baba lesz a dologban, de ha sokáig pozitív akkor lehet szükség lesz még 1 tisztasági kaparásra.

Nekem vetélés után kB 1,5 hét volt mire eltűnt a hcg a szervezetemből

2021. máj. 29. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem spontán vetélés (nem missed ab!) után egy héttel már nem volt pozitív a teszt, de a vérezgetés eltartott összesen vagy két hétig. A végén persze már csak maszatolás volt. A vetélés után 21 napra jött meg először a menzeszem, ez az első hónap ovumentes volt a hőmérőzés alapján. A következő hónapban viszont volt ovum és meg is fogant a kisfiam. Mire a vetélés miatt vissza kellett mennem kontrollra, már a kezemben volt a következő pozitív teszt, a doki eléggé meg is döbbent.
2021. máj. 29. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Eleve egy honapot meg kellett volna várni!
2021. máj. 31. 06:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Mondtam is paromnak hogy nem is probaljuk most tobbet. Felek nem erosodott a mehem meg. Sot ennyi ido alatt biztos nem. Ma veszek tesztet ellenorzom urul e a HCG. Most mar halvanyabb tesztnek kene lennie. 1,5 het utan meg eleg szep eros volt. 7 hetesen veteltem el.
2021. máj. 31. 07:03
 16/17 A kérdező kommentje:

[link]

missed ab utan 1,5 hettel.

2021. máj. 31. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom!Nekem is volt 3.Volt olyan vetélésem,hogy nem kellett műteni,akkor csak azt vártuk meg h.ne vérezzek és 2 honap mulva (a harmadik vetélésem után) meg fogant a kislányom.Most másfél éves.Kitartást neked!
2021. máj. 31. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!