Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt itt valakinek az a...

Volt itt valakinek az a tunete, hogy NEM fajt a melle a nemvart elott, pedig szokott?

Figyelt kérdés
Ez az elso olyan honapom, hogy nem faj a mellem egyaltalan. 2 nap van meg mensiig.
2010. aug. 24. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal előbb kezdett fájni, mint egyébként szokott.
2010. aug. 24. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,nekem ez volt a legelso tunet. Nagyon furcsanak tarottam. Akkor mar majdnem biztos voltam,hogy sikerult! :-) Nov. elejen szulok!!!:-))))
2010. aug. 24. 17:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Gratulalok neked!!!:-) Remelem, hogy nalam is babat jelez! Neked mikor lett pozitiv a teszt? Es amugy kesobb elkezdett fajni a melled, vagy egesz terhesseg alatt fajdalommentes volt?
2010. aug. 24. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is bíztatlak,mert bár nekem nem a mellfájdalom volt az,ami nem jelentkezett amikor terhes voltam,hanem minden egyéb,pl. hasszurka,meg olyanok,amiket itt terhestüneteknek mondanak.Én a tünetek nemlétéből tudtam h terhes vagyok:)
2010. aug. 24. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Masodik valaszolo voltam!! En mar annyira gondoltam,hogy babat jelez a mellfajdalom kimaradasa,hogy nem birtam varni es mensi elott egy nappal teszteltem. Nagyon eros pozitiv lett. Aztan persze a mellfajas mint terhesseg jele par het utan elojott!!

Ha bababan remenykedsz, akkor szoritok neked! Remelem neked is osszejott!

Majd ird meg,hogy mi lett!! Sok sikert!!!

2010. aug. 25. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
En pont ma vagyok a mensi elott 1 nappal, de nekem a reggeli tesztem negativ lett...:-( Ugyhogy en tenyleg nem ertem...majd holnap is tesztelek es remelem az pozi lesz!
2010. aug. 25. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Megjott ma..:-( Ezentul mar nem fogok a erre alapozni...hiaba volt ez a honap tele furcsa tunetekkel.
2010. aug. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!