Hol vásároltatok hagyományos hőmérőt?
Azt biztosan tudom, hogy a XVI. Margit utca 1. alatt lévő Sas Patikában van már olyan is ami jó.
Korábban volt egy olyan típus (sorozat) forgalomban, amit gyakorlatilag nem lehetett lerázni (csak nehezen), most már van egy jobb, ami működik is, csak drágább persze.
Ma megint tettem egy próbát,ebben a gyógyszertárban tegnap nem jártam..Kérem a lázmérőt,háromszor rákérdeztek hogy mit keresek,aztán mondták hogy várjak már egy kicsit,kihívják a főnökasszonyt.Jött is,neki is elmondtam hogy milyen lázmérőt szeretnék,és akkor mondta,hogy megvan,beugrott neki,hallott már róla,de azt hallotta,hogy ahol árulták,azok is visszaküldték az összeset,mert nem lehetett lerázni.Mondom neki,hogy igen,de van már új széria,ami jó,abból szeretnék vásárolni végre.Erre mondja,hogy ő erről nem tud,hogy van már belőle jó is,és ennyi,náluk nincs,vegyek digitálisat!
Mindez egy nem is kicsi városkában!
Galinstan-os lázmérő, nálunk a patika külön rendelt, miután kinyomoztam a nevét .-D, mert ők nem tudták.
A netről 2000Ft, de én így 1300ért vettem. Kisvárosi patika, Békés megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!