Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mièrt van az, hogy valakinek...

Mièrt van az, hogy valakinek egyböl összejön a baba mèg màsok hónapokig vagy akàr èvekig is próbàlkoznak mire vègre sikerül? (Persze ha mind kèt fèl egèszsèges)

Figyelt kérdés

Mi a párommal már pár hónapja próbàlkozunk de mèg semmi, pedig biztos voltam benne, hogy 1-2 hónap ès sikerül. Föleg, hogy anyum mind a kètszer amikor gyereket szerettek volna (a tervètemet utàna meg engem) az elsö hónapba összejött mindenfèle ovu teszt, hömèrözès ès különös tervezgetès nèlkül.

Erre van valami magyaràzat vagy oka, hogy kinek milyen gyorsan sikerül?

2021. máj. 25. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Nincsennek tipusok. Első terhességem 8 hónapra jött össze, majd elvetéltem. Második első próbálkozásra, ő azóta meg is született.

Szerencse kérdése.

2021. máj. 26. 08:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszokat.
2021. máj. 26. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A szerencsén is múlik, hogy jókor vagytok-e együtt. De ezen kívül lehetnek rejtett faktorok, egészségügyi, stressz, lelki, stb.. azt hiszed, minden oké, aztán egyszer csak kiderül, hogy mi volt a gond.
2021. máj. 26. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első babánk a 3. hónapban sikerült.

Most a másodikra már 14 hónapja várunk. Elvileg minden okés velünk. Vannak hullámvölgyek, amikor összetörünk egy újabb sikertelen hónap miatt, de nem adjuk fel.

2021. máj. 26. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos erre énis várom a választ! Van olyan ismerösöm aki nem érdemli meg hogy anya legyen terhesen ivott és cigizett és szép egézséges lánya lett!! Én meg hiaba probalkozok...
2021. máj. 27. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt dobta a gép,meg szerencse
2021. júl. 14. 21:50
 17/17 anonim válasza:
100%
Csak nyugi stressz nélkül,én 7 évet vártam,mindketten rendben voltunk,jártunk inszeminenicóra vagy "valami ilyesmi"aztán lemondtunk hogy nem lehet és majd lesz valahogy,jártunk melózni,csináltuk a dolgunkat ahogy a fiatalok és egyszer csak bummm összejött,
2021. okt. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!