Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka,hogy mensi...

Mi lehet az oka,hogy mensi előtt 3 nappal újra páfrányos a PG53?

Figyelt kérdés

Rendszeresen használom ilyen még nem volt. Szeretnénk babát ezért kezdtük el használni. Tudom megoszlanak a vélemények de talán több mint a semmi : ) próbát megér.

De most 3 nappal mesi előtt újra páfrányos. Vajon mitől?

Ismeri valaki?

2021. máj. 25. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Én nem is értem a kérdést. Mi az a pg53? Mi az, hogy páfrányos?? Tudatlan vagyok de fogalmam sincs miről beszélsz.
2021. máj. 25. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem nagyon vált be.

Állandóan páfrányos volt, vagy egyáltalán nem volt az...

2021. máj. 25. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:

PG53 az ovulációs mikroszkóp.Páfrányos ha ovis van : ) Lesd meg a Google ba. Eddig nekem nem mutatott össze vissza.

Nem is értem. Lehet hogy igazad van nem lesz jó semmire :( nagyon bizakodó voltam. Tesómnak is így jött a baba. Meg nekem is jól mutatta. Mikor volt peteérés tudtam 16 nap és mesizni fogok. (nem volt pontos a mesi) de ezzel simán tudtam mikor fog megjönni.

De soha nem volt mesi előtt 3 nappal páfrányos. Ma kétszer ellenőriztem de ugyan úgy azt mutatja.

2021. máj. 25. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi telefon átírta. Nem ovis vagy hanem ovud van : D
2021. máj. 25. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges, engem szerencsére lebeszélt róla a gyógyszerész. Ha valakinek nincs mindig peteérése, meg össze-vissza menstruál annak jó ez, de akkor is inkább ovu teszt, mert a mikroszkóp nem nagyon működik.
2021. máj. 25. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Arra vettem mert össze vissza jött meg. Jelezte az ovit. Utána 16 napra mindig meg is jött. De most kicsit elvette nálam a hitelességét, hogy most páfrányos. Pedig már PMS tüneteim vannak. 3 nap és mesizek. Kár, inkább LH tesztezni fogok következő hónapban, ezek után. Köszönöm szépen a válaszokat 😊
2021. máj. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!