5+5 hetesen se egyforma a két csík, ez jelenthet bajt? Túl kevés hcg?
Sziasztok! Ma vagyok 5+5 várandós, viszont egyértelműen halványabb a teszten a második csík mint a kontroll.
Peteérés nem lehetett később, mert már több mint egy hete is halvány pozitiv volt a teszt.
Nagyon aggódom, idén már volt egy missed abom üres petezsák miatt, fáradtságon kívül nincs más tünetem.
Június 7re kaptam csak időpontot dokihoz, hiába kértem hogy az előzmények miatt vegyenek előbbre.
Az logikus hogy nem várt előtt halvány, nem is azon problémázok, hanem hogy erősödött ugyan a teszt, de nem lett egyforma erős a két csík, még így, bőven 5 hetesen se.
A lányommal ennyi idős terhesen már erősebb volt a második csík, mint a kontroll...
Igen, nekem is az, pár napja teszteltem, akkor voltam 4+2, és erősebb lett a tesztcsík mint a kontroll Facellen. Az Xepilt direkt későbbre tartogattam, ma reggel 4+6 csináltam csak meg, erősebb lett a tesztcsík mint a kontrollcsík.
Ettől függetlenül, próbálj meg megnyugodni, ez csak egy tesztcsík, lehet, hogy ez a darab pont ilyen lett a gyártósoron, ne pánikolj, ameddig nem vérzel vagy görcsölsz nincs gond, minden rendben lesz! :)
5
Ugyanez a teszt volt az első terhességnél is? Mert nem mindegyiknél alapkövetelmény az ugyanolyan erős csík, 2 ugyanolyan érdemes osszehasonlitani, 2 masfajtát nem.
2 csík pozitív, ennyi.
Az előzmények tekintetében sem lennél sokkal előrébb korábbi időponttal, úgyhogy türelem és drukkolás marad.
Próbálj meg egy Predictort reggeli elsőből, ha izgulsz a csíkok erőssége miatt, az könnyen sötétedik.
Nekem a David tesztek ilyenek voltak, későn színeződik a többihez képest, de 5 hetesen már ugyanolyan volt a 2 vonal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!