Mensi előtt egy héttel kicsi barnázás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Méhpempőt szedek, ez okozhat ilyet?2021. máj. 25. 08:42
2/11 A kérdező kommentje:
És kaptál rá valamit? Eddig sose volt ilyen, pedig már több hónapja nem szedek gyógyszert. 1 napig tartott és pár pötty volt csak
2021. máj. 25. 08:54
3/11 anonim válasza:
Lehet akár beagyazodasi vérzés is. Majd kiderül.
4/11 anonim válasza:
1 vagyok nekemmensiig tartott, valamilyen cseppet adot rá a doki, de nem emlékszem a nevére.
5/11 A kérdező kommentje:
Jah nekem 1 nap volt csak
2021. máj. 25. 10:17
6/11 anonim válasza:
1 vagyok
Múlt hóba volt nekem is 12.napon akkor + is lett a tesztem de sajnos utána megjött időben.
7/11 anonim válasza:
Nekem az beágyazódási vérzés volt.
8/11 A kérdező kommentje:
És az hogy közben olyan érzésem van hogy mindjárt mefjön mennyire normális?
2021. máj. 25. 13:15
9/11 anonim válasza:
Olyat csak terhesen éreztem ennyivel előtte szerintem ha tesztelnél egy 10 essel mutathatja, ha a terhesség okoz tünetet.
10/11 anonim válasza:
Az is teljesen normalis. Én még vagy 1-2 hétig úgy éreztem, hogy mindjárt megjön. Nem jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!