Monica 23 kérdése:
Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 12:43
21/26 anonim válasza:
14-es vagyok. Ebből még tényleg nem lehet eldönteni. Azért majd írd meg mi lett, kíváncsi vagyok.
22/26 anonim válasza:
Sajnálom, de ezek teljesen negatív tesztek.
23/26 anonim válasza:
Istenem, és még bíztatja itt a sok okos, hogy ezen valami látszik. Édes jó Istenem gyere le, nem esik le nektek, hogy ezzel nem segítetek a kérdezőnek? Csak még nagyobbat fog koppanni, ha ebbe a full negatív tesztbe bármit is belelát...
24/26 anonim válasza:
14-es vagyok. Nem akartam okoskodónak tűnni, csak segíteni szerettem volna neki. Nagyon halványan én látom és úgy vagyok vele, hogy ha egy képen ennyire is látom, akkor élőben biztosan jobban is látszik, azért mondtam, hogy 2 nap múlva ismételje meg. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan terhes.
25/26 anonim válasza:
Az tény, hogy nem teljesen hómező, de hogy halvány pozitív vagy inkább ilyen hülye száradási csík, azt szerintem senki nem tudja megmondani. Szerintem is ismételni kell két nap múlva. Sok sikert! 🙂
26/26 anonim válasza:
Kérdező, teszteltél? 14-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!