3 napja késik de negatív a teszt?
3 napja késik a mensim és csináltam a 2. és a 3. napon is tesztet de mindkettő negatív. A hátam majd leszakad, gyakran álmos vagyok és a melleim eléggé fájnak.
Szerintetek lehet ebből pozitív teszt vagy engedjem el?
Köszönöm a segítséget!
9-es vagyok, nekem is napokkal előtte görcsölgetett a hasam, azt hittem meg fog jönni, viszont a rendes menstruációs görcs nekem első 1-2 nap folyamatosan, szűntelenül van, itt a késésnél viszont abban különbözött, hogy csak pár percekre, 10-20 percig max éreztem a görcsös fájdalmat, utána nem, aztán másnap ismét, gyanús volt, hogy ez a fájdalom elmúlik😀
szerintem még neked is van esély, 6.nap még nekem is negatív volt
Sziasztok! Olvastam hogy a pepino tesztet használták ..valaki meg írta nem elég megbízható...hát elkell mondjam hogy valóban nem lehet valami megbízható.. szerintem nem jó
Nekem mindig csak 1 csík van 🤣 na a viccet félre téve többet nem használom hiába nagyon olcsó .. amúgy meg másik tesztel + lett ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!