3 napja késik de negatív a teszt?
Figyelt kérdés
3 napja késik a mensim és csináltam a 2. és a 3. napon is tesztet de mindkettő negatív. A hátam majd leszakad, gyakran álmos vagyok és a melleim eléggé fájnak.
Szerintetek lehet ebből pozitív teszt vagy engedjem el?
Köszönöm a segítséget!
2021. máj. 19. 08:56
11/23 A kérdező kommentje:
Még nem szeretnék tesztet csinálni.. Ha hétfőig nem jön meg akkor megcsinalom hétfő reggel hátha mutat valamit 😅
2021. máj. 20. 08:54
12/23 anonim válasza:
Én csinálnék a helyedben ma is és hétfőn is de persze te döntöd el.Majd írj akkor hétfőn hogy mi lett.Kéne akkor már hogy mutassa.De ha nem jön meg és a teszt - akkor menj el Hcg vérvételre és kész illetve nőgyógyászt se árt ha felkeresel mert lehet valami hormonális probléma van amit rendbe kell hozni vagy babát vársz ki tudja.Sok sikert!Nekem kémiai terhességem volt nemrég és halvány + tesztek voltak de aztán - lett pár nap alatt és ebből tudtam hogy nem sikerült amit a vérvétel is igazolt sajnos.
13/23 A kérdező kommentje:
Orvoshoz mindenképp elmegyek 😊 szegény.. Sajnálom 🙁
2021. máj. 20. 09:05
14/23 anonim válasza:
Köszönöm!Elég rosszul esett gondolhatod.Már jó ideje próbálkozunk és végre valami történt aztán pedig kopp.Nem egyszerű ezt feldolgozni de még mindig jobb mintha később történt volna egy nagyobb baj.Legalább már tudjuk hogy teherbe tudok esni,az is valami bár ettől még ugyanúgy nem sikerült de legközelebb bízunk benne hogy jó lesz minden.Remélem neked + lesz a teszted és minden rendben lesz így ismeretlenül is
15/23 A kérdező kommentje:
Elhiszem milyen nagy csalódás is ez.. De túl kell tenned magad ezen hogy aztán ha összejön a pici új erővel indulhass neki a babavárásnak!
Kívánom hogy sikerüljön! 😊
2021. máj. 20. 10:57
16/23 anonim válasza:
Én is viszont kívánom neked!Hétfőn várom a beszámolót😉
17/23 A kérdező kommentje:
Na már sajnos barnázok és görcseim is lettek 😔 de köszönöm mindenkinek a biztatást! Aztán meseljetek ha nektek osszejott 😊
2021. máj. 20. 14:40
18/23 A kérdező kommentje:
Na még mindig semmi 🙄 holnap reggel tesztelés..
2021. máj. 21. 10:53
19/23 A kérdező kommentje:
6. napja késik, ma reggeli teszt negatív.
2021. máj. 22. 08:28
20/23 anonim válasza:
Akkor nem hinném hogy terhesség okozza.Menj el Hcg vérvételre jövőhéten és kiderül.Ha ott is negatív akkor orvos és ki kell nyomozni mi a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!