Látom mire gondolsz, de ez még nagyon kétesélyes, pláne hogy 7 napja késik. Reggelente tesztelj, ha erősödik akkor baba.
2021. máj. 19. 08:15
2/8 anonim válasza:
Off
Hy->Hi, de ésszerűbb lenne a helló vagy sziasztok, ha már mindenképp köszönnöd kell.
Fars-> Fals A fals tévest jelent, a fars meg semmit.
ON
Tesztelj újra holnap reggel
2021. máj. 19. 08:21
3/8 anonim válasza:
A szétszedett predictor teszt általában ilyen “csíkos” lesz száradás után 🤷♀️ 7 nap késés után későbbi ovu-val is,predictor igen jól látható lenne szerintem szét szedés nélkül is 🙄 de tesztelj 2 naponta ha erősödik akkor esélyes
2021. máj. 19. 08:37
4/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, és nem lett belőle semmi sajnos. Hátha ez egy nagyon korai pozitív, bár ilyen késésnél, hosszú ciklusnál nem akarlak hitegetni sem...
2021. máj. 19. 08:38
5/8 anonim válasza:
Ez milyen teszt? (Melyik gyártó?)
2021. máj. 19. 08:47
6/8 anonim válasza:
Szerintem csinálj még egy tesztet. Igaz mondják a reggeli vizeletben a legnagyobb a Hcg hormon szint, de én délután csináltam az X-epil 1db-os teszttel és az is kimutatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!