Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
Pár napja szúrkálásokat érzek, ma reggel pedig émelygésre keltem, azért teszteltem.
2020. nov. 27. 08:07
1/40 anonim válasza:
Halványan látni valamit, de ez még bármi lehet.
4/40 anonim válasza:
Ez egy negatív teszt. Terhesség miatt még nem émelyegsz.
6/40 anonim válasza:
Nekem az ilyenből nem lett baba. Látom amit látsz, de ez a teszt érzékeny és, ha már émelyegnél a terhesség miatt akkor sokkal erősebb lenne. Na meg színe is inkább szürkés. Minden esetre mivel van rajta valami ismételhetsz holnap vagy inkább két nap múlva. Akkor eldől.
7/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Veszek tesztet 2 nap múlvára is :) Bizakodok nagyon mert nekem még ilyen a predictor nem volt sose 😊
Kisfiamnál facellet használtam, ott is hamar émelyegtem, doktor úr azt mondta érzékeny nagyon a szervezetem, azért vagyok hamar émelygős. Szóval van ilyen ;) Sajnos ki is tartott ott menstruáció kimaradása előttől, a 13. hétig 🙄 Remélem ez másabb lesz 😊
2020. nov. 27. 08:40
8/40 anonim válasza:
Ez sajnos negatív. Reagens helyét lehet látni.
9/40 anonim válasza:
Én látom, amit te látsz kérdező. 2 nap múlva tesztelj! :)
10/40 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, de nem volt baba.Ebből még bármi lehet, 2 nap múlva tesztelj.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!