Hány nappal a nem várt előtt teszteltél pozitívat?
Figyelt kérdés
Nem szoktam a nem várt előtt tesztelni, viszont 2 nap múlva lesz a férjem születésnapja. A nem várt 6 nap múlva. Lehet elhasználok egyet, hátha ezt is becsúsztathatom az ajándéka mellé ❣️2021. máj. 17. 14:09
11/15 A kérdező kommentje:
Dehogy, Nagyon köszönöm a válaszokat, nem pontozok le senkit. Én kértem véleményt! Igen, lehet igazatok van, hogy ne igyak előre a medve bőrére.
2021. máj. 17. 19:17
12/15 anonim válasza:
Én sem csomagolnam az ajándékok közé. Meg ha a nemvárt utáni napon lenne a szülinap, oké, de 4 nappal menzesz előtt biztosan nem. Túl egy missed abon üres petezsakkal én bizony addig nem merek örülni legközelebb, míg a doki nem lát szivhangot. Egyébként is kB minden 5.terhesseg vetelessel végződik nagyon korai stádiumban, és rengeteg a kémiai terhesség. Inkább vard ki az időt, most meg míg lehet, koccintsatok a ferjeddel, pozitív teszttel már úgyse innal alkoholt!
13/15 anonim válasza:
Clearblue 10-es 5 nappal nem várt előtt látható pozitív volt. Nem kellett keresni, mindenki látta :)
14/15 anonim válasza:
2-3nappal, 10es extra érzékeny már mutatta halványan 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!