Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyünk? Mi a helyes...

Mit tegyünk? Mi a helyes megoldás?

Figyelt kérdés
Férjemmel babát szeretnénk ,de sajnos vannak napok mikor nem megy a szex . Neki nem áll fel és ha fel is áll akkor nem tudja betenni mert azt mondja hogy érez valamit ami nem engedi. Nagyon szomorú vagyok mert azt hiszem pont a napokban lenne ovum és igy ugy érzem nem lesz gyerekünk .

#baba #peteérés #Nemmegyaszex
2021. máj. 16. 20:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van de évek óta ezt vártam hogy gyerekem legyen :(
2021. máj. 16. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt megértem, de ezzel a stresszel, teljesítménykényszerrel nem csak magadat, dea férjedet is tönkreteszed. És azt nem biztos, hogy a házasságotok túléli.
2021. máj. 16. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

“ Igazatok van de évek óta ezt vártam hogy gyerekem legyen :(”

Ezt nagyon nagyon átérzem hidd el! Én is eszméletlenül akartam. Mi leültünk beszélgetni, átbeszéltünk mindent, én bocsánatot kértem, hogy ennyire őrült módjára csak a babára koncentráltam. Nálunk ez sokat segített, hogy látta hogy nem vagyok már ráfeszülve, és aztán már ő kérdezgette hogy mikor van peteérés, le ne maradjunk :)

2021. máj. 17. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Uhh, nekem is az első hónap őrült ráfeszülés volt, ovukor mindenféle intézkedés és utána robotszerű gyors szex miután nézhetett 15 percig gyertyapózbab, egyikünk sem élvezte, szegény férjem is mondta, hogy ezt így légyszi ne. Egyrészt tuti nem jött össze, másrészt ez az egész így borzalmasan lohasztó, nem egészen így képzelte ezt a projektet. A második hónapban elengedtem ezt a dolgot és akkor szexeltünk ha jól esett, nálunk is ő tartotta számon, hogy mikor lesz a megfelelő időpont, hogy 2-3 naponta azért legyünk együtt és így az első hónapban összejött úgy, hogy mindketten élveztük. Tényleg nem érdemes erőltetni, ráfeszülni mert ez a taktika egyszerűen nem működik mindenkinél, sőt.
2021. máj. 17. 09:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Elég, ha te tudod, hogy idő van, neki ne szólj, csak simán kezdeményezz szexet, így nem lankad le a kedve.
2021. máj. 17. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!