Barátcserje szedése miatt késhet a menzi?
nekem eddig 24-25 napos volt a ciklusom..pé után kezdtem szedni a barátcserjét..lehet, hogy megnyújtja a ciklusom, és ezért nem jött még meg?!
Valakinek volt már ilyen?
Szia!
Igen nekem is kitolta a lut szakaszomat 17 napra!
Mivel ugye a szervezetedet serkenti a több progeszteron termelésére ha 28 napra megjön akkor örülhetsz szép ciklust csinált Neked :)
most vagyok a 26. napomon..akkor szerinted, ha 2 nap múlva sem jön meg, akkor reménykedhetek, hogy a baba miatt késik?
úgy beleéltem magam a babába, aztán lehet, hogy csak ez a ...kis barátcserje játszik velem!
az a baj ebben a hónapban pontosan a pémet sem tudom megmondani...
de még csak 13-óta szedem a barátcserjét..már ennyire hatásos most is??
köszi, ha írsz..
Minden szervezet más és más... én azért kivárnám azt a 28 napot. Gondolom Te se szeretsz negatív teszteket látni :(
Nekem pl. már az első hónapban hatásos volt. Mindig 35 + napos ciklusaim voltak, már az első hónapban 26 naposra rövidítette :) most egy kicsit hosszabb lesz de nem bánom.
Drukkok +++ Mennek! Ha tesztelsz írd meg mindenképp!
hát, nem kellett tesztelnem, mert tegnap d.u. megjött..de nem adom fel!!
talán majd szeptemberben sikerül! :-)
köszi, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!