Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hét + 2 napnál sok a 2700-as...

5 hét + 2 napnál sok a 2700-as HCG szint?

Figyelt kérdés

Írtam már ki egy másik kérdést is : https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

De igy kulon ez is érdekel.

A doki nem tudja hogy most mehenkivuli vagy sem... Bar nem ertem hogy miert nem felel meg neki az ertek mikor az 5 hetes átlag 18- 7340 kozott van.

2021. máj. 6. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! 5 hetesen a méhenkívüli terhességemnél 1875 volt a hcg. Nekem az első vizsgálatnál látta, hogy kívül van. Szerintem az jó jel ha nem látja. Lehet olyan pici, hogy elbújt.
2021. máj. 6. 13:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Látott petezsákot de az nem kivul volt. Csak annyit mondott ra hogy pici, 4,8 mm. Mast nem latott, a HCG szint miatt hiszi azt, hogy talan méhenkívül van.

Azt mondta ha kapunk egy 4ezres erteket az rossz.. mert akkor tuti mehenkivuli. A 2700 sem tetszik neki. De nem tudja..Szoval holnap reggel kiderul.

Bar valamiert en azt erzem magamban hogy semmi baj nem lesz.

2021. máj. 6. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha méhen belül van a petezsák, akkor hogy lenne méhenkívüli? Ezt már az előző kérdésednél sem értettem.
2021. máj. 6. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Bárhol nézem, ez a 2700-as szint teljesen normális érték a terhesség ezen szakaszában. Nem értem az orvosod.
2021. máj. 6. 14:45
 5/9 A kérdező kommentje:

Ne aggodj en se meg a ferjem sem..

mondtam mar hogy eddig csak ijesztgetett. Nem vagyok nogyogyasz de itt gyakorin pl sok nő volt, aki jo par evvel ezelott vagy akar nem reg 5 hetesen 5+2hetesen stb 4mm-es petezsak meg 4,4mm-es

HCG-rol nem talatam tul sok infot csak azt amit kulfoldi oldalak is irnak.

5het: 18-7.340 mlU/ml

2021. máj. 6. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4+6-nál 962 volt, úgyhogy 5+2-nél már jócskán 2000 felett lehetett (nekem 2 és félszereződött 48 óra alatt), 8 hetesen 250000... Élő, méhen belüli terhesség 10. hetét töltöttm most. Szóval nem tudom mi fáj a dokidnak azon a 2700-on.
2021. máj. 6. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:

En sem.. azt mondta 4.000-nél kellene aggodnom. De boven 4 ezer alatt van. 2700 szerintem nem gáz. Bar mondom, nem vagyok orvos de mindenben a méhenkívülit látja.

Kicsi petezsak, nincs embrio se mas = mehenkivuli.

2700-as HCG nem tudja, talan mehenkivuli. Azt mondta holnap megnezi 2 nap alatt mennyit fejlodott. 🤷🏼‍♀️

Egyetlen panaszom az alhasi szurkalas. De ez is azota van, hogy megfaztam es allandoan kohogtem tegnap.

Nem akarom a rosszat bevonzani. Azt se szeretnem hogy veletlen igaza legyen. Bar mondom, bennem van egy eros erzes, hogy minden oke lesz.

2021. máj. 6. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el egy másik dokihoz?
2021. máj. 6. 15:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Van idopontom a regi dokimhoz jovohet csutortokre. Ennel hamarabb nem volt bar nem is baj szerintem. Ugy se latna tobbet mint ez.

Holnap mennem kell a korhazba ott fog megnezni a mostani. Hatha ott tobbet lat.

2021. máj. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!