2 hónapja fáj a mellem de múlt hónapban megjött a mensim, de úgy érzem az mégsem olyan volt, mint szokott. Még mindig fáj-érzékeny a mellem és néha görcsöket érzek mintha megakarna jönni. Lehet, hogy van baba?
Nem kizárt. Nálam is egyre inkább úgy néz ki, hogy már volt baba, amikor az utolsó megjött, pedig szerintem az normális volt, csak az volt furi, hogy a 3. nap hirtelen legyengült, majd megint erősebb, aztán barnáztam.
Mást nem tehetsz, minthogy vársz, megjön-e a következő! Ha nem, akkor tesztelj, és az uh-n úgyis megmondják mennyi idős lehet a pici!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
Nekem furcsa volt az utolsó nem volt annyi mint szokott,nem görcsöltem annyira mint szoktam de mégis ugyan úgy 5 napig volt meg és 5 nappal hamarabb is jött meg mint kellett volna de mondjuk nem is a pontosságáról híres.A mellbimbóm körül a bőr kivan száradva szintén 2 hónapja.Akkor lehet megtörtént a csoda?
Szia!
Már nem kell megvárnod akkor a következőt, mert a teszt mostmár pillanatok alatt pozitív lesz, ha megcsinálod! Ha ott a baba ,akkor az uh is szívhangot mutata mostmár :) ! Sok sikert hozzá! Írj, ha esetleg most a napokban megcsinálod a tesztet!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A napokban eldől,hogy megjön vagy sem a nem várt vendég!Megpróbálom türelemme kivárni!
De néha fáj a hasam mintha meg akarna jönni az probléma lehet igaz?!
Remélem hamarossan azt írhatom be, hogy pozi lett a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!