Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt 4-5 nappal nem...

Akinek volt 4-5 nappal nem várt után pozi tesztje de meg is megjött neki, mikor lett végleges az öröm?

Figyelt kérdés
Tehát kémiai terhesség után mikor lett igazi? Volt valami különbség esetleg?
2021. máj. 3. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, miután megjött már nem voltam boldog :D

Ha arra vagy kíváncsi, hogy a következő terhességnél mikor, arra egyelőre annyit tudok mondani, hogy passz. A 10. hétnél járok, de még messze nem tudom beleélni magam. Nincs az mint az előzőnél, hogy könnyekig hatódtam a boldogságtól. Talán majd ha megszületik.

2021. máj. 3. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Szóval teszteltél, de megjött, tehát nem vagy terhes...

Nekem kémiai után nem jött meg. De mivel a kémiai elött volt már egy terhességem tavaly nyár végén, ami hamar véget ért (9.héten), így most hiába láttam meg a 2 csíkot, nem tudtam beleélni magam. Most vagyok 18hetes, most kezdem csak elhinni, hogy babánk lesz (újra. Van már egy 2és fél éves fiunk)

2021. máj. 4. 05:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai terhesség utáni következő hónapban sikerült :) Most itt rugdos a pocakomban 😊 Kitartás! 20+4hkm
2021. máj. 4. 07:22
 4/14 A kérdező kommentje:

1. Hidd el én se 😓😒

8hetesen volt egy vetélés, ki vártuk szépen a vezetést, most meg 4 nap kesesnel pozi, 5.ik nap is az volt erre meg megjött, és nagyon meg van..

azért lassan szerintem kezd magad bele élni! Szorítok minden rendben legyen veletek:)

2. Nyilvan tudom hogy nem vagyok az, csak kiváncsi voltam más mikor esett tényleg teherbe egy kémiai után. Hogy mik a tapasztalatok.. mert tudom, valami elindult, de meg se volt jó neki és nem tapadt meg rendesen :/ a következő hónapot meg megvárjuk, de ha az sem lesz jó vérkép+hormon vizsgálatok lesznek nalam.

Gratulálok neked is, és sajnálom hogy te se tudtál örülni annak a 2.ik csíknak. :(

2021. máj. 4. 07:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Vérzést** bocsánat elírtam.

3. Gratulálok neked is!:))

Remelem velem is így fog történni!

2021. máj. 4. 07:25
 6/14 anonim ***** válasza:
kemiai terhesseg utan vagyok 5 hónappal és még mindig semmi, hiaba próbálkozunk
2021. máj. 4. 07:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kémiai után 10 hónappal lett újra 2 csíkom. Majd ő 6 hetesen megállt a fejlődésben.

Missed ab után 1 hónappal újra két csík. Végig véreztem 2 hónapot. De most itt szuszog mellettem 😊

Ne add fel a reményt.

2021. máj. 4. 08:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem súlyos hormonproblemaim vannak es en még a kémiai terhessegnel is annyira boldog voltam hogy elmondani nem tudom, mert azért valami elindult es talán mégsem reménytelen a dolog! Ne add fel!
2021. máj. 4. 08:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt vetélés 5+2-n, utána 2 kémiai, aztán kiderült az enyhe IR tavaly szeptemberben, azóta múlt hónapban volt megint egy kémiai, most újra pozi lett a teszt. Voltam egy ciklus 23.napi vérvételen, ott már kicsit sejtető volt az eredmény, másnap csináltam 10-és tesztet, látható pozi lett. a teszt normál ütemben erősödik, kémiainál ugye ez nem így volt :( persze totál nem merem beleélni magam, mondanom se kell 🙄
2021. máj. 4. 08:37
 10/14 A kérdező kommentje:

6. Kitartást neked!

7. Ha szabad kérdezni miért vereztel két hónapig, mi volt a probléma?

Dehogy adom fel, csak kiváncsi voltam hányan jartunk/járunk ilyen cipőben:)

8. Így van ilyenkor valami elkezdődik de sajnos vége szakad, mert nem tudott beagyazodni rendesen. Lehet vékony meg a megnyalkahartyam..

Nincs feladás. :)

9. Nagyon sajnálom, sajnos én is tudom milyen a vetélés, ellensegemnek kívánnak ezt.

Tudom könnyű mondani de próbálj pozitív lenni, amennyire lehet.. jó lesz az!😊

2021. máj. 4. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!