Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aviva tornát peteérés után is...

Aviva tornát peteérés után is ugyanúgy folytattátok? Bekövetkezett így a terhesség?

Figyelt kérdés
Én csináltam az egyszerű módszer 18 gyakorlatát+ az ovus gyakorlatokat kétnaponta ovuig...most hogyan tovább szerintetek?
2010. aug. 23. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pont most értekeztem Líviával, akitől tanultam, hogy mit csináljak, mert peteérés után én nem mertem, meg nem is esett olyan jól. Azt mondta, hogy semmiképpen ne legyen "mozdulatlanság", vagyis csináljam utána is, csak gyengédebben, mert a periódusosság a lényeg, ne legyen megszakítva a rendszeresség. Egyébként ő azt mondta, hogy egyszerre a 18 meg az ovus túl sok a szervezetnek. Csinálni kell fél évig a 18-at, és annak tuti hatása lesz, ha mégsem valamilyen okból, akkor utána elég elkezdeni az ovusakat.
2010. aug. 23. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én az ovuig a 18+ ovusakat csináltam, akkor folytatom finoman a 18-at tovább nem erős beszorításokkal. Remélem nem árt.
2010. aug. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!