Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után 28 napra 2...

Missed ab után 28 napra 2 napos vérzés már a menstráció?

Figyelt kérdés

Júli 22-én volt missed abom a 9. héten.Most pontosan 28 napra "megjött", de elég érdekes.2 napig tartott, hol erőbben véreztem, hol pedig alig volt vmi.Mostmeg ahogy abbahagyta rá 2 napra volt egy kis véres nyúlós folyásom.

Mi lehet ez és egyáltalán járt már így vki?

2010. aug. 23. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hétre jött meg hasonló műtét után, de nekem is ilyesmi volt. szerintem ez pár cikluson át normális.
2010. aug. 23. 01:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem jul.20an volt missed abom, a 29ik napon elkezdetm barnazni, ez igy volt 2 napig es utana eross verzes mint meg soha(nekem alt. nagyon keves van).
2010. aug. 23. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is július 22-én volt a messedem és 9 hetes voltam.

Az Én mensim 26 napra jött meg műtét után!

Ez már biztos neked is mensi volt,csak természetes,hogy kevesebb.

Nálam volt bőven 3-4 napig,utánna csak minimális barnázás volt 2-3 napig.

Pár ciklus és helyre áll a rend!

2010. aug. 23. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
jav:missedem,bocsi
2010. aug. 23. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát, köszönöm a válaszokat mostmár megnyugodtam.

Sok sikert kívánok minden babára vágyónak!

2010. aug. 23. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is júliusban volt műtétem, rá 24 napra volt 3 napig pár csepp vér. Én is elgondolkodtam ezen, de csak a mensi lehetett..
2010. aug. 23. 23:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta minden oké próbálkozhatunk újra a babával.Mi rajta is vagyunk... :) de észrevettem, hogy amióta volt ez a 2 napos menszim nem elérhető a méhszájam.
2010. aug. 24. 08:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Akinek volt már missed abja, annak ugyanúgy fájt a melle mikor meg akart jönni vagy egyáltalán nem és aki terhes lett akor is feszültek ugyanúgy?Nekem most nem fájtak a melleim.
2010. aug. 24. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! 3. válaszoló vagyok.

Nekem ez volt a 2. missedem.

Most nem fájt a mellem egyáltalán mielőtt megjött!

Műtét után már másnap elmúlt a mellfeszülés.

Szerintem következő ciklusnál már jelentkezni fog ez a dolog.Amikor sikerültek a terhességek nagyon feszültek a melleim,jobban mint általában.

Mi még nem akarunk próbálkozni egy darabig,mennünk kell genetikai vizsgálatokra.

Sok sikert mindenkinek!!!!

2010. aug. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!