Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan készítsem fel a szervez...

Hogyan készítsem fel a szervezetema következő terhességre, ha már az elsőnél is annyi baj történt?

Figyelt kérdés

Egészségesen,életerősen,fiatalon vágtunk bele a babaprojektbe,és 3 hónap után sikerült.

Azonban a terhességem 2. harmadától kezdve több bajom lett szinte,mint egész addigi ééletemben.Nem sorolnám fel,de a nyitott méhszájon át a szalmonelláig mindenfélén átestem. Ráadásul,már jóval a terhesség előtt szedtem vitamint és folsavat.

Most 2. babát szeretnénk,de úgy érzem ki vagyok merülve,sok energiát elvesz a 1,5 éves lányom,álmos vagyok,kávén élek. Hogy vágjak így bele,vagy mit tegyek,hogy ne legyen megint az a sok baj velem,mint előző alkalommal?

2010. aug. 22. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is a lányod ne lógjon rajtad egész nap. Hagyd egyedül játszani,és éjszaka ne etesd. Ne kávén élj,hanem egyél rendesen mindent: sok gyümölcsöt,zöldségeket,húst,tejet,tejtermékeket! Akkor nem kell mindenféle vitaminokat szednek. Addig ne legyen második baba,amíg meg nem erősödsz!
2010. aug. 22. 23:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Kávé nélkül egyenlőre nem tudok talpon lenni egész nap,de a többit megfogadom,és aztán hátha idővel a kv sem fog kelleni...

Köszi

2010. aug. 22. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szedj vitaminokat( centrum , supradin, elevit, gravida) és ne vállalj addig másodikat míg testileg és lelkileg fel nem készültél rá.( Nyitott méhszáj ellen nem lehet tenni)

19 hónapos kisfiú anyukája és 30 hetes kismama

2010. aug. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!