Lehet peteérésem menstruáció után 4 nappal?
Figyelt kérdés
A ciklus.hu szerint 27-én van ovulációm.de ez akkor is igaz ha havonta,de mindig más időben menstruálok?2007. dec. 22. 18:29
1/2 anonim válasza:
A 27-e gondolom egy adott hónapra vonatkozott, hisz a hónap mindig más szakaszában menstruál egy 28 napos ciklussal rendelkező nő.
Amúgy manapság peteérés bármikor lehet, nem egy esetet hallottunk, aki menses előtt, után, alatt esett teherbe...
Nyugi, felejtsd el ezt a sok "szart" és élj nyugodtan, hamarabb összejön a baba)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval. Feleslegesen stresszeled magad ezzel a hülye számítgatásokkal. Ha akar úgyis jönni fog, másrészt, meg az ovulációt nem lehet pontosan behatárolni, hogy a legalkalmasabb. Nekem, (és neked is ajánlom,)amikor csak jól esik. Ne akard görcsösen, és hidd el sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!